Scudo Sports

eBay

@oguzhancgdm geri bildirim dediğin ne oluyor anlamadım. Ne demek yani ?

@top.baturhan @oguzhancgdm Kafam bozuldu formayı sipariş ettim.Adam hayla onaylamadı sanırım bende süreyi uzattım biraz.Daha önce satıcıyla konuşmadım.Ücretsiz kargoyla gönderilicek kargonun numarasını vericek mi ?

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    54,2 KB · Okunma: 8
Scudo
@Hüseyinsuna
Geri bildirim ürünü alan kişilerin yorumları.

Onaylar merak etme kargoya verince takip numarasını yazıyorlar.

@oguzhancgdm anladım teşekkür ederim.
Siparişimi iptal edim bunu alsam nasıl olur ?
(link)
Aynı forma

@Hüseyinsuna
Adam ürünü kargolamış sizin ödemeyi onaylamanızı bekliyor.Ürün elinize ulaştıktan sonra onaylarsınız

@Hüseyinsuna
Ürün elinize ulaşmaz ise veya ürün bozuk ise uyuşmazlık başlatıyorsunuz.O 45 gün sizi korumak için.Ödemeyi onaylamak için Confirm Order Received diye bir buton var ona basıyorsunuz.Yaptığınız ödeme şuan aliexpressin sisteminde siz onaylayınca satıcının hesabına geçiyor

İyi günler.

Yeni bir bisiklet alıyorum yakın zamanda. Aliexpress sitesinden birkaç malzeme almak istiyorum. Km sayacı, suluk aparatı,flaşör gibi.

Sizin tavsiye ettiğiniz güven veren mağazalar var mı?

Ayrıca linkte gönderdiğim tarzda ışıklar janta zarar verir mi bana çok kullanışlı gibi geldi.

(link)

Tavsiye değilde feedback ve diğer şatış yıldılzlarına bak hatta altta yorumlarda araştırırsan türkler bile var .

Merhabalar e-bay dan açık arttırma usulü böyle bir ürüne teklif verdim ve başka veren olmadığı için bende kapandı. Fakat ödeme yapmaya çalıştığım zaman izin vermedi sistem ve bende satıcıya bunu açıklayan bir mail gönderdim. Çünkü satıcı kargo seçeneğini ve ücretini belirtmemişti, karşılığında benden fatura bilgisinin istendiğini düşündüğüm böyle bir mail aldım fakat bana neden böyle bir cevap verdi anlayamadım. Tecrübeli arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi?
ebay.png

@oguzhancgdm
Ebaydan aldığım ürün elime ulaşmadı henüz ama vakti dolmak üzere ne yapıcağım ?

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    76,7 KB · Okunma: 7
@Hüseyinsuna satıcıdan kargo takip numarası istemediniz mi ? Ürün ptt kargoyla geliyor olması lazım bulunduğunuz ildeki pttye gidip sorun

@oguzhancgdm hocam takip kodu yok takip kodu istedim fakat 2 dolarlık bir ürün daha almam gerekiyormuş.
Pttye gidiceğimde hangi şubesşne gidiceğim bilmiyorum :(

Arkadaşlar Tr den daha uygun fiyata satışlar görüyorum alsam gümrük sorunu yaşarmıyım acaba? Yada başka bir sorun

75 euro üstü ürünlerde %20 vergi alınıyor onun dışında bir durum yok bildiğim kadarıyla.

Fiyatı 229 USD ama tr ye gönderimi varmı bilemedim . Varsa bu değer sorun teşkil edermi ? Teşekkürler

Geri