Scudo Sports

eBay

@D.Mustafa

Migros ve D&R larda satılan 'İninal' kart mevcut. Ptt, Migros ve Teb atmlerinden para yükleyerek, kredi kartı olarak kullanabiliyorsunuz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: terbiyelikufurbaz
Scudo
Aliexpresten alışveriş yapmak için kredi kartımı yurtdışına uyarlamam şart mı ? Teşekkürler.

Mesela bu ürüü buldum. Toplu satış mı yoksa tek tek satın alınabiliyor mu ?
Tips:
This price does not include the saddle, only the package, please understand demiş bunu da anlayamadım
(link)

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
@D.Mustafa
Ürün çok iyi, eğer öğrenirsem bende sipariş veririm :) yok mu yardım edicek olan.

İninal kartı paypala tanımlıyorsunuz öyle alışveriş yapıyorsunuz.Alışveriş yapmadan ürünün sipariş sayısına satıcının puanına ve ürünün feedbacklerine iyi bakın.Ürünleri almadan önce linklerini atarsanız yardımcı olabilirim.

arkadaşın dediği kartta olabilir veya bankanı arayıp sana e kart çıkartmalarını isteyebilirsin 100 lira 200 lira neyse isteğine göre limit koyuyorlar sana kartına bağlı sadece internette kullanabileceğin bilgilerini veriyorlar. dx.com hepsiburada mantığında yani bireysel satıcı yok ama siparişi verdiğinde a ayda gelcek şeyi hergün kontrol edeceksin :D takip kodları biraz geç işliyor onuda söyliyim

gönderdiğin böyle iyi markalı ürünler genelde fake oluyor haberin olsun. alibaba.com aliexpress in toptan hali expressteki ürünlerin neredeyse tamamı tek parça satılıyor

@top.baturhanSonradan farkettim o sadece çantası içinmiş ve o da suni deriden

@top.baturhan
1.(link)

2.(link)

3.(link)

3 ürünü de almak istiyorumSatıcılar nasıldır bir sıkıntı çıkartırlar mı ? Sipariş verirken nasıl bir yöntem izlemeliyim?
Ayrıca paypalım yok nasıl elde ediceğim :D

gayet iyi satıcılar kredi kartını bilgilerini girip alıcaksın bu kadar

@top.baturhan bunlar Türkiye'ye gönderiyor mu?
Adreside nasıl giriceğim ?
Çok soru soruyorum kusura bakma lütfen

(link)
(link)
Almışken hepsini tek siteden al bence

18650 pillerle çalışıyo dörtlü birbirine bağlı

@Hüseyinsuna
Satıcının toplam 85 alışverişi var ürün içinde 1 tane geri bildirim var bilemedim şimdi

(link)

Bu ürünün güvenilirliği çok daha fazla beğenmediniz mi bunu 671 geribildirim var

(link)

Bir sürü de seçenek var geribildirim en az 100 olsun yada civarı

Bende aliexpresten forma almayı düşünüyorum ama hangi bedenin olup olmayacağı ve de ne kadar kaliteli olduğu konusunda emin olamiyorum.alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba..

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
satıcılar genelde size chart veriyor. şurdan şurası şu kadar cm gibi.. bir tişörtünüze göre karşılaştırarak alabilirsiniz. size chart yoksa isteyin.

ben bu şekilde ebayden 2XL bir forma aldım tam geldi, 2XL bana oluyor diye bakmadan başka bir forma sipariş ettim o dar geldi.

Geri