Mesela bu ürüü buldum. Toplu satış mı yoksa tek tek satın alınabiliyor mu ?
Tips:
This price does not include the saddle, only the package, please understand demiş bunu da anlayamadım
(link)
İninal kartı paypala tanımlıyorsunuz öyle alışveriş yapıyorsunuz.Alışveriş yapmadan ürünün sipariş sayısına satıcının puanına ve ürünün feedbacklerine iyi bakın.Ürünleri almadan önce linklerini atarsanız yardımcı olabilirim.
arkadaşın dediği kartta olabilir veya bankanı arayıp sana e kart çıkartmalarını isteyebilirsin 100 lira 200 lira neyse isteğine göre limit koyuyorlar sana kartına bağlı sadece internette kullanabileceğin bilgilerini veriyorlar. dx.com hepsiburada mantığında yani bireysel satıcı yok ama siparişi verdiğinde a ayda gelcek şeyi hergün kontrol edeceksin takip kodları biraz geç işliyor onuda söyliyim
gönderdiğin böyle iyi markalı ürünler genelde fake oluyor haberin olsun. alibaba.com aliexpress in toptan hali expressteki ürünlerin neredeyse tamamı tek parça satılıyor
3 ürünü de almak istiyorumSatıcılar nasıldır bir sıkıntı çıkartırlar mı ? Sipariş verirken nasıl bir yöntem izlemeliyim?
Ayrıca paypalım yok nasıl elde ediceğim
Bende aliexpresten forma almayı düşünüyorum ama hangi bedenin olup olmayacağı ve de ne kadar kaliteli olduğu konusunda emin olamiyorum.alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba..