Scudo Sports

E-Devlet alt-üst soy bilgisi sorgulama

Scudo
Bir haberde bu hizmet kaldırılmış diye okudum e devletten. Yoğunluk yapmasın diye. Ama bu fayda vermez. Miilet öğrendi bir kere.( histerezis etkisi :) ) Hala e devlete girilmiyor. İyi de oldu aslında sistemi geliştirirler.

@trainspotting35
Kayıt tutmaya kaç yılında başlamışlar yani soyunuzu en son nereye kadar görebildin?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@trainspotting35 bende de aynı. acaba anneannemin tc numarasıyla girsek daha eskiler çıkar mı? pek sanmıyorum ama insan merak ediyor işte :)

Bu da bizim ailemizin gen haritası [emoji3] kendimi İtalyan hissederken Nijeryalı olduğum ortaya çıktı [emoji23]
f98d1b5f31a0b65305d1a117fe1c8938.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kontrol başını 2TL gibi bir fiyattan açmalılar. Gelen paralarıda kanserle mücadele yerlerine bağışlasalar çok güzel olur. :)

Benim bildiğim, bu işi çok karıştırınca bilemedin 2 kişiye çıkıyoruz...:)

Çok da şeyetmemek lazım...

NOT: Bu arada biz Giritliyiz :), valla...

Alt soy - üst soy çok önemli değil. Hangi ırktan olduğumuzun çok önemi yok ama insan hangi kültürden, hangi topraktan geldiğini de merak ediyor:)

Örneğin ben Erzurumluyum. Bursa'da doğdum büyüdüm. Kendimi Bursa'ya ait hissediyorum. Örf adetlerim, hayata bakış açım doğulu. Karışık bir duygu:)
Erzurumspor a 1. Lig de başarılar dilerim.

Ulen hipodromdaki atların bile soyu sopu belli; biz kendimizinkini öğrenelim derken hantal bir sitenin başında saatlerce çile çekiyoruz.

• Beğen
@BerkEvren
Zaten oradan para almamalarına şaşıyorum. Ama sistemi kuramamışlardır, ileride :"Herkesin edevlet profilinde kredili ödeme sistemi geliyor. Dışarıdan yüklenen kredi ile edevlet işlemlerinizde kullanabileceksiniz." diyip oradaki işlemleride paralı hale getirebilirler...
Yalnız bu soy ağacı muhabbeti biraz lükse giriyor.Gerek yoğunluğu önlemek gerekse bu tarz yardım kuruluşlarına katkı sağlamak için cüzi bir ücrete tabi tutabilirler. Nüfus müdürlüğünde birkaç liraya öğrenebileceksiniz denebilirdi. Ha kimse gidip para verir mi? Evet verir. :) Unutulmamalı, merak insanın atasından geliyor.

• Beğen
Süpermis sistem gerçekten dedemi buldum inanır mısınız? 99'da ölen dedemi bilmiyordum, sayelerinde haberim oldu. Anne tarafında ise bu ocakta ölen anneannemin ebeveynlerin öğrenmiş oldum. Anneanneme hiç sormamıştım mesela aklıma gelmemişti. Çünkü ben alık bir insanım. Öncesi zaten yokmuş, marslılar getirmiş benim ceddimi.

Altsoy ve üst soy bilgi servisinin daha hızlı ve kesintisiz sağlanması için teknik çalışmalar devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanması sonrası hizmet kullanıma açılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.
:snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Benim bsikletim alman malı olduguna gore torunlar rahatca hava atabilir " dedemgiller aslen berlinli "

Geri