Scudo Sports

E bay 50$ a 26 jant katlanır bisiklet satılıyor

D.Mustafa

Forum Bağımlısı
Tepki
737
İlanda dolaşırken gördüm paylaşayım dedim. Ücretsiz kargoymuş hemide :)
(link)

Scudo
Fiyat çok iyi alacak arkadaş varmı acaba bende alırım belki.

Ben 1 tane aldım :harika: incelerken 60 tane satılmıştı 5 dk içinde 64 e yükseldi. Dedim bitmeden 1 tane sipariş vereyim

bedava çok iyimiş fiyat

Amortisör olmasa alırdım kesin ama var malesef.

onla yola çıkılmaz pek sağlam gözükmüyor bu fiyata 20 jant veriyorlar

Bununla arada sırada markete Gidilir. Köye Möye Gittiğinde bagaja atılır. Çok Yüksek Performans Beklemek Yanlış Olur Zaten 150 TL Gibi bir fiyatı var.

• Beğen
Tepkiler: BerkNG750
Zor şartlarda kullanmayın lütfen diye rica etmişler.
Supporting rider's MAX WEIGHT up to 180 lbs

180 libre, en fazla 80 kg civarı taşıyabiliyor. Amortisörü olmasa 20 kilo verilip alınabilir ;)

Bu bisiklet gelmez bence arkadaşlar. Satıcı profili güven vermiyor.

bir tane de ben alıyorum :ssrtcbya:

yahu bakınca profile falan içme bi kurt düşmedi değil. ama ebay garantisi falan var yazıyor ben hiç ebaydan alışveriş yapmadım. bi şey yaparsanız onu :)

Alan arkadaşlar var mı acaba bizede haber versinler almayı düşünenler olabilir bende dahil :D

Bende baktımda %100 geri olumlu geri dönüşü var cok aktif bi satıcı olmamasına ragmen sattıkları hep olumlu yönde ben de düşünüyorum almayı ama karar veremedim buna bide ince lastik takıcan orta amortsorude en serte kadar sıkıcan tmm işte 135 tl falan denk geliyor sıfır bisiklet.

Ben sipariş vereceğim bir tane. Yarını bekliyorum dolar düşecek olur çıkacak olur :krktm:

Satış işlemi tamamlanmış. 100 adet ile satış kapatılmış.

sormayın yahu şok oldum az önce bakınca :/

2 tane alıcaktım ama 1 tane kalmış 1 tane sipariş ettim.
Kargoya verilen var mı?

@Recep G abi geldiği zaman bize burada gösterirsen çok sevinirim teşekkürler

Fiyat çok iyi ama 50 dolara amerikadan kargosu ücretsiz (sanırım) bisiklet gelmesi aklıma hiç yatmadı:) umarım siparişler gelir incelenir burada. ki biz de ilerleyen dönemler için kovalayalım böyle imkanları.

Geri