Scudo Sports

E bay 50$ a 26 jant katlanır bisiklet satılıyor

@ferzantes
Gelirse incelemesini yapar konuyu açarım da geleceğini pek sanmıyorum. Bisikleti o kadar ucuza kargolayamaz diye düşünüyorum. + bisiklet maliyeti + kar. Ürün gelmezse parayı söke söke geri alacağımı bildiğim için sipariş ettim. Bekleyip görücez bakalım.

• Beğen
Tepkiler: ozcanar
Scudo
(link)
Aynı adam bu sefer yol satıyor.Nasıl kar ediyor sonu ne olacak ürünler gelecek mi gelmeyecekmi merakla bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@D.Mustafa daha önce bir arkadaşım 20$ 'a 300$'lık ekran kartını aldığını sanmıştı, gelen paketi açtığında 300$'lık ekran kartının çok güzel bir kartpostalı vardı :)
50$'a güzel bir bisiklet kartpostalı gelebilir ve refund için ebay ile yazışmak durumunda kalabilirsiniz.

Paypal ile alışveriş yaptığım için paramı geri alacamı biliyorum. Ve bundan dolayı çok rahat alışveriş yapabiliyorum. Öncesinde de aldığım ürün iptal oldu. Satıcı başka birilerine kural dışı davranışlarda bulunduğu için.E bay ödeme yapmadan satışı iptal etti ve bana bir bilgilendirme bıraktı. Yani müşterisini koruduğunu düşünüyorum.Yada dediğiniz gibi 1 ay sonra boş bisiklet kolisi ile de karşılaşabilirim. Bekleyip göreceğiz hep beraber :)

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
Türkiye fiyatıyla 150 tl gibi bir fiyata tekabul etmesine rağmen shimano tourney setle donatılmış bir bisiklet. Ha diğer aksamlarını,kalitesini tartışmıyorum ama 150 tl gibi bir fiyata tourney setli bisiklet veriyor adam sana. Benim 350 tl verip aldığım Bisan SPX 3050'de bile full sunrun set vardı. 2 aya da her şeyi elimde kalmıştı.

Üstüne bir de bedava matara+tutucu veriyor :)

1 bu amca özel kreditörün Adam'ı olabilir. Yani Batmış bir firmadan alacağına karşı deposu yada depodaki bir konteynırlarını alır yada alan 3. Bir kişiye satar 100 bin dolar verdiyse içindekilerden en kısa zamanda parayı almak ister dolayısı ile içinden 2 parça özel ürün çıkar 100 bin eder sonra geri kalan kar olacağından ucuza 3 günde satar.
2 size göndermez para iadesi alana kadar 5400 doları başka yede değerlendirip 54 bin dolar yapar paranızı aynen öder.
3 beter call soul bilen biliri küçük çapta uyuşturucu çetelerinin kara para aklama yöntemidir Alıcı Karlı çıkar.
Merak ettim bekliyorum.

Noldu siparişler

@D.Mustafa
Dediğiniz gibi paypal olunca sıkıntı yok. Bakalım takip edeceğim:)

Bende merak ettim takipteyim. Gumruge takilmiyor mu

50$ a climber marka bisiklet arkadaşıma geldi. konyadayız. benim inceleme fırsatım olmadı. denk gelirse fotoğraflarıyla paylaşacağım.

gümrük vs. de takılmaış. Pişman oldum almadığıma. :)

Resimleri bekliyoruz :) Bu arada satıcının adını ve ya linkini yollayabilen olursa çok memnun olurum ara ara takip etmek istiyorum :)

@mehmet güllühalı
Demek üç kağıt yokmuş. Birde bisiklet 50 usd olmasından değil de hacim olarak gümrüğe nasıl takılmadı maşallah diyelimde hayrey etmedim desem yalan olur.

@Mert S.
Ilk sayfada var. Geriye doğru başlığı inceleme imkanınız olmadı mı

@soneryen
Tabii ki inceledim. Fakat linklerin süresi dolduğu için satıcıya ulaşamadım. Satın alan birisi sipariş geçmişinden söyleyebilir diye düşünüyorum..

@Mert S.
Evet link uçmuş doğru diyorsunuz. Alan arkadaşlardan bilgileri ve fotoğrafları bende bekliyor olacağım sabırsızlıkla

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
Geri