Scudo Sports

Düz yolda 58 km/h hızı gördünüz mü?

@isocan haftaya fitness'a başlıcam birde zayıfım 178 boya 56 kilo az sanki hemen yorulmam da etkisi var bir 3 aylık antremana sokucam kendimi 3 ay sonra forumda strava app ile gelişimim ve detayları paylaşırım ona göre kendimi değerlendiricem.

Scudo
Düz yol.Az yukarıdaki arkadaş gibi benim de ilk sürüşüm ve 65 km hız, 20 dakika aralıksız.Ortalama hız ise 38.İnanmayan kıskanıyordur.

Nasıl bir kondisyondur tebrik ediyorum kendisini ben mak 47.4 ü gördüm düz yolda o zaman da üzerimde pump vardı :D

@Melih Çolak yeni taktırdım bisikleti aldıktan sonra bozuk olacağını sanmıyorum.Yanımdaki elektirikli bisiklete fark atmıştım bir süreliğine

Ben 45 km/si10 dk korudum hemde MTB ile....
(Gerçi hem işe geç kalmışlığın adrenalini hemde arkadan çok hafif ama çok çok hafif :D bir rüzgar desteği vardı)

@데니즈
Çok mükemmel olur :harika: Yaşınız daha genç:):)

Benim merak ettiğim bir konu var. Malum soluduğumuz havanın oksijen oranı %21. İnsan akciğerinin soluyabildiği maksimum oksijen oranı nedir? Saf oksijen soluyabiliyor muyuz? Eğer öyleyse bundan sonra suluk kafeylerinden birine 2lt'lik bir oksijen tüpü yerleştirelim. Eğer vücut da gerekli enerji kaynaklarını sağlayabilirse güç artışı olabilir. @Serkan Mıstınoğlu @Bahadır Gürel

Mtb ile bir turun 70. Km sinde 40km/h 2-3 dk kadar gitmistim son limit degildi.
Max ise normal kısa bir yokuş asagı 64 km/h ile 1 - 1.5 dk gitmistim gecen sene

bisikletin hakkını vermiş sahilde 25 30 ile gidiyorlar bazıları bu tip bisikletlerle 30 değil 40 değil 45 değil 50 değil 55 değil 58 km ortalama ve git gel rüzgar yardımı da yok gerçekten bisikletin hakkkını vermiş

Screen-Shot-2016-03-26-at-19.28.33-1024x684.png

3x7 city bike ile şehir içi düz yolda 36 km/s ile 5 dk gidebildim. Daha sonra şehir içi hız sınırının 30km/s olduğunu öğrenince. hızı max 30 a sabitledik :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@데니즈 kardeş bu kg ile boyle çok iyi işler olur bende tam tersi boy 171 kg 80 senin gibi olsam uçarim ::))

Bende bir gece yarısı işten eve dönerken rampa aşağı 79 km hıza ulaşmıştım şehir bisikleti ile ( kron tx 250 ) tabi kaç sn sürdü bilmiyorum yokuşun toplam uzunluğu 500 - 600 mt civarında. Çok güzel oluyo yalnız bi o kadar da riskli tabi. Allah muhafaza en ufak bi ters durumda neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OnurÖzdağ

egolar tavan selam bile almıyor o arkadaşlar altlarında pahalı bisiklet olunca farklı oluyor demek ki

hayır yanımdan geçerken bir havalar bir havalar artislik hareketler sonra ilerde kesilip kalıyorlar

selam versek aldırış bile etmezler kaç defa böylerine kolay gelsin dedim selam verdim duymazlıktan geldiler

nedense bu tip pahalı bisisklete binenlerde bir görgüsüzlük var

bu arada bir daha benim mesajımı alıntılama senin kardeşin falan değilim

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Fuji+Paten+ Güvenme=50km/s hız

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri