Scudo Sports

Düz yolda 58 km/h hızı gördünüz mü?

Scudo
Kafama takılan bir şey var... Şimdi bu kamyon arkası takılan arkadaşlar max. 2 metre falan giriyorlar kamyonun dibine bu deryardan yararlanmak için. TR yolları malumunuz aniden bir dışarı çıkmış rögar ya da ufak bir çukur olsa manevra ihtimali "0" çünkü önünüzü göremiyorsunuz. Bu çılgınlık niye yani ölme ihtimali bile çok yüksek?

Yalnız insanın aklına felaket senaryoları gelmiyor değil. Ne olur ne olmaz. Biz yine de şehiriçi hız limitlerini pek aşmayalım

@Kudret Kurtcebe
Bu 180km/s yalan gibi gözüküyor,o öndeki minibüsün maks. hızı saatte 150km :kedicik:
160 kadran var zaten:D

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@Kudret Kurtcebe
her yazana inanmamak lazım,öndeki araç belli işte Hyundai H100 maksimum hızı da belli:) fazla söze gerenk yok bence:harika:

@Emre Yönlüer

o zaman suçlu you tube 'a 180 km 'yi yazanda

:islik::islik::islik::islik::islik:

@Emre Yönlüer

birde şu var emre harbiden saçma sapan bu youtube yahu ,,,,
millet burada fazla vakit kaybedeceğine gitsin kitap okusun kütüphanede
nedir bu youtube budalalığı
yok face budalalığı
yakacam ortalığı

:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

@televole2 Bende yaptığım için cevaplamak istiyorum, kesinlikle daha önce defaatle kullandığım, yakın zamanda geçtiğim yollar haricinde zaten Rüzgara girme olayına hiç girmiyorum... Yolun durumunu vs geçtim, arkadan gelen araç varsa veya yol iki şeritliyse yine aynı şekilde.

Siz muhtemelen hiç denemediğiniz için tuhaf geliyor. Bence keyifli bir olay, Risk kısmına gelecek olursak, o iki tekerin üzerinde olduğumuz her an canımız tehlikede zaten diye düşünüyorum...

@#ŞARBAY#

yav zati kafana negatif bir düşünce getirdiğin an gittin
asla negatif düşünce olmaz
hele hele inişlerde koparmışken

@#ŞARBAY#

Denedim bir kez ve iç sesim dedi ki şimdi kamyon aniden dursa gümmm diye gireceksin olayın ne yani ne gerek var? ben de çekildim kenara bir daha da yapmayı düşünmüyorum. Her an canımız tehlikede olduğumuz doğru ama önlem almak da bizim elimizde. Benim canım tatlı valla. Hadi ben böyle saçmasapan şekilde öldüm gittim anama babama yazık. 3-5 km daha hızlı gideceğim diye bu riski almaya değmez. Risk/verim oranı çok yüksek bu hareketin ben yokum. :)

Elektrikli bisikletim len 63,5 gördüm.. Motorsikletlen 180 (270 gidiyor) :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bugün tünelde bir dakika boyunca 59 u korudum :) sonra bacaklar iflas

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Bugün yeni başladım yol bisikleti kullanmaya Triban 520 Flat gidon ile en fazla 41 yapabildim sabit 15 dakika sürmüşümdür.Zorlamadım çünkü 2 yıldır tek yaptığım spor evden bisikletle okula gitmek 5 km kadar acaba 1 yıl antreman ile ne kadar yükselir.

@데니즈
Kardeş bu ortalama ile bisiklet takımları seni havada kapar haberin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@Deniz A Deme öyle bisiklet yarışcısı olma hayalim vardı zamanında malum bilgisayar oyunlarıydı elektronikti derken bıraktım sporu bugün yol bisikleti sürerken aldığım keyifle gaza geldim sürdüm ama 15 dakika sonunda çok yoruldum 1 yıl kadar kondisyon çalışıcam belki bakarsın ileride yarışlarda olurum :d

@데니즈 neden olmasin guzel kardesim..bu isler hayal etmekle baslar..hedeflerine ulasmak icin elinden gelenin en iyisini yaparsan basarilmayacak sey yoktur..ama tabiki profesyonel destek almak en dogrusudur..sakata gelme bak.

Geri