Scudo Sports

Düz Maşa Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@M.Bedir
20 yıl önce mi doğsaydık abicim ? Bize yazık değil mi ? :) Konuyu güzel tarafından görün sizde bir tebessüm edin ne olur yani ? :D Stres mitres kalmaz valla :)

Emin olun arkadaşlar bizde gerçek hayatta böyle ot gibi yaşamıyoruz, yeri geliyor eğleniyoruz yeri geliyor bol bol trollüyoruz insanları. Ama dediğim gibi yeri geldiğinde ve gerçek hayatımda. Burası sanal ve bisiklet ile ilgili bilgi alışverişi hedefleyen bi platform. Ben kesinlikle arada böyle konuların açılmasına karşı değilim mesele rakşok bi ilkti ve yeni bi konseptti. Ama bu arkadaş her söyliyeceği şeyde konu açıyor bknz teşekkürler bisikletforum, düz maşa çetesi gibi vsvs. Yine bana diyecek herkes küçük heves ediyor vs ama bi yere kadar yani. Bu konuyla ilgili bi kısıtlama olmalı bence mesela bir üye günde maksimum 1-2 konu açabilsin vsvs. Hem forumun geleceği, hemde saçma kalabalık olmama açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu foruma üye olanların %95' i bir şeyler öğrenmek yeri geldiğinde bir şeyler öğretmek amacıyla burda. Tabiiki yeri geldiğinde goygoyda yapılır fakat bir zamanı var. @batuhangurcan de dediği gibi rak şok ilkti iyiydi güzeldi, ama bırakın tadında kalsın yok düz maşa grubu yok konik maşa grubu afedersiniz boku çıkmasın.

Benim düşüncem amacım kimseyi aşağılamak değil sadece forumun amacından sapmaması için olması gerekenleri ifade ediyorum.

Birinin kalbini kırdıysakta affola.

Evet beyler tabiiki eğlenin ama dozunu kaçırıp bilgi kirliliği yaratmadan. Daha bi orantısız zeka ile, daha ince esprilerle, yüzeysel ve basit değil, daha zekice ve inceden inceye. Kuzey abiniz boş konuşmaz. Hadi iyi geceler bakalım hepinize :)

Forumtr yönetimi bu sebeplerle bıraktıydım. Soğukta millet velespiti bırakıp nete sarıyor. Hadi hayırlısı.

Bu iki gruptaki arkadaşların üslupları kendinden olmayanlara karşı nasıl davranılacağı konusunda örnek olabilir. Demem o ki ne zaman zıt iki grup açılsa şamata çıkıyodu.

@chnkrmz
ahahahahaah olm alemsin benden sonra forumun en iyi geyikleri sende yienim :D :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT ve chnkrmz
bu grubu açarken amacım rakşokla felan kavga çıkarmak değil daha çok maşa ile ilgili sorular sorulabilecek öneri söylenebilecek bir yer olmasıydı. fakat bunu yanlış anlayanlar lütfen kendileri kurmaca yapmasınlar hatta ilk başta yazmıştım . işte rak şok a meydan okumaya ne dersiniz diye felan siz bunu gerçek sandıysanız o zaman siz şakayı başka anlıyorsunuz. amacım kimseyi kırmak ve sorgulamak değil mesaj kasmakta değil. sadece amacım insanların birbirlerine maşada karşılaştıkları sorunları anlatabileceği ve maşa önerisinde bulunabilecekleri bir konu açmaktı affedersiniz ama sayenizde konu bambaşka yerlere saptı.

savaş isteyenler size ben birşey demiyorum burası sizinle savaş açmak için deil

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
neden sürekli birileri şu konu açılmasın bu konuşulmasın şöyle olmasın böyle olmasın deyip duruyor ben anlamıyorum, hoşuna gitmeyen konuya bakmazsın olur biter, burası devlet dairesimi yada üniversite kürsüsü mü forum burası yahu, ciddi konulardan hoşlanıyorsan o konulara mesaj yaz geyik yapanlardan sana ne

Geri