Scudo Sports

Düz Maşa Kullanıcıları Kulübü

Scudo
imzalara da link alın

Haddime olup olmaması umrumda değil herkes istediğini yazar eder ancak arkadaşlar bu ve bunun gibi gereksiz konular sürekli aynı insanlar ya da birbirleriye ilişkili insanlar tarafından açılıyor.Az biraz ciddiyet desem şimdi gülmeyelim mi tepki gösterecek birisi.Bu mantığa göre 1 ay önce çok sıkıcıydı burası.Doğru değil.Eğlenmek için böyle konulara gerek YOK.Yetkili falan değilim ancak rica ediyorum sizden bir tane daha böyle konu açmayın.BIKTIK cidden böyle saçma konulardan.Sırf mesaj sayısı kasmaya çalışmaktan başka bir şey değil.(Kasmak da ne demekse artık nefret ederim) neyse saygılarımla vs vs diyorum susuyorum.

@Yusuf !!WOW!!
haha aynen kardeşim demekki dişe dokunur bi dernek olmuşuz :D :D

@Uptown Cyclist
eğlenmenin adı mesaj kasmak mı olmuş :D

@enes dökmen

Adminlere duyurulur beğenmedim butonu istiyoruzmm :D

Bu kadar saçma bir konu daha önce görmedim keşke hiç görmeseydim hiç bir amaç yok saçma sapan konular geyik muhabbetleri.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ya biz kendi aramızda 7-8 kişilik bir gruptuk sonradan taklit edilerek çoğaltılması bizim suçumuz değil o yüzden lütfen laf bize dokundurulmasın çok rahatsız ettiysekte kurduğumuz gibi kapatmayıda biliriz.

@Uptown Cyclist
Bosver eglensin cocuklar. Basliklarina bakma gitsin...
Biz de gencken 25 sene once bu arkadaslarin yasindayken ne geyikler donduruyorduk. Simdi hatirladikca gulup geciyorum. Nasilsa onlar da bir gun ogrenecekler nasil eglenilmesi gerektigini.

@Sedat Arda Bişey ima etmeye çalışıyorsanız açık açık söyleyin de bileyim.:naslyany:

@Ertan M. hayır rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur biter bizler burda 3-5 arkadaş kafa dağıtıyoruz neyi neden hazmedemiyorsunuz ki ??

@Kubilay Koparan hayır kardeşim ben eğleniyorum kime ne bu forumun amacı hoş vakit geçirmek değil mi ? yoksa 10bin liram var hangi bisikleti alayım bunun muhabbetini yapmak için mi ben kimseyi rahatsız ettiğimizi düşünmüyorum...saygı sevgi çevçevesinde takılıyoruz..

@Kuzey Ege

eyw üstadım bizde bugunleri ilerde yad edeceğiz sizin yaşınıza gelince :D

Seni kasıt dahi etmiyordum oysa sayın Kubilay

hayırlı geceler beyler bayanlar tadını kaçırmadan kaçalım iyi forumlar size..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri