Scudo Sports

Düşüncelerimin inat köşesi.. Ruhumun ince işi..

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Merhabalar.. :cool:

Elimdeki karma parçalara melez bir bisiklet tasarladım. Azıcıkta masrafla parçaları uyumle hale getirdim.. ;)

Defalarca test ettim.. 100 kg'a yakın bir ağırlığım var, esnemesi çok iyi, rampada da iyi. Toplamda 12 kilogram.. Jantlar 28'' dir. Sadece sürüşte U dönüşü yaparken biraz dönüş yarı çapı fazla. :)

Ama ne önemi var.. Di mi:rolleyes:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Güzel görünüyor, hoş bir çalışma olmuş. Bisikletiniz tam bir melez bisiklet olmuş. Yalnız merak ettim. Sürüşte rahat edebiliyor musunuz? Ellerde, bileklerde ağrılar yapıyor mu? Bu sıkıntılar yoksa çok güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@başar akten

Ben arka frenini bulamadım.Kontra mı yoksa?

• Beğen
Selam..

Arka firen ön attırıcının altında.. :rolleyes:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Tolga Ayla

Güzel kamuflaj. :D

• Beğen
@T0LGA

En zor bulunan parçada oydu belki.. Ankarada sıfır parçaları internette satan bir bey var.. Onun ilanını gördüm bir s*************.com da.. Kargoyla yolladı bana..

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
arka fren kamuflajdan ote daha aerodinamik olmuş :D bence xc4000 yerine safkan bir yol kadrosunda bu parçaları değerlendirin :)

• Beğen
@sonEr´´

Geotech air var çiziksiz..;) Onu elden çıkartmayı düşünüyorum artık bunu yanında.. İddialı bir sürücü olmadığım için yeter bu bana, geotech biraz fazla geldi bana..:rolleyes:

İlginç,değişik,farklı bir çalışma olmuş...Bu kadrodan bende de var.Bu bisikleti böyle göreceğim aklıma gelmezdi:)Sıra dışı bir tasarım olmuş:)Beğendim...Güle güle kullanın...

• Beğen
Çok güzel bisiklet,renk uyumu duruşu harika,kazasız belasız bol pedallamalar

• Beğen
Geri