@endercelik
Çok geçmiş olsun belediyeyi şikayet edersen hakkını ararsan başarılı oluyormuşsun. Benşmde çenem patlamıştı estetik yaptırdım banada dedilerdi ama ilgilenemedim. Tekrar tekrar çok geçmiş olsun
@ysnakblt
Ciddi sonuç alanlar var forumda ilgili başlıklar vardı ben ilgilenemedim şirketten izin falan zor
Geçmiş olsun
Mazgal kazaları çok kötüdür
Yasadigim mazgal kazalarından en kötüsünde havada 3 takla atmıştım yere sol tarafım üzerine dusmustum avuç iclerim sol dirseğim sol diz kapagim komple soyulmuştu sol kalcam kırıldı sanmıştım,kazayı 2007de yaptım o gün bu gündür L1 L2 sol tarafında yattığım yerde dönerken acı hissediyorum. Muhtemelen kalça fıtığı oluştu.
Geçmiş olsun. Mazgal olan yol kenarlarından giderken lütfen herkes çok dikkat etsin. Gözünüzü yoldan ayırmamalısınız. Beton olanlarında bazen çökmeler görüyorum. Yani gözünüzü bir an yoldan çevirmeye kalksanız tepe taklak gidersiniz.
Geçmiş olsun, alçılar çıkınca mutlaka fizik tedaviye gidin, ihmal etmeyin. Size fizik tedavide mutlaka egzersiz tavsiyesinde bulunurlar ama siz de yumuşak bir top alıp alçılar çıkınca yavaş yavaş sıkmaya başlayın.
Gecmis olsun. Şikayetçi olun, malesef bu yollarda mazgallara hiç dikkat etmiyorlar. Bu ihmalkarlik ciddi yaralanmalara hatta ölüme bile neden olabilir.