Geçmiş Olsun.Geçen günde ben sahilde bulunan fakat kullanılmayan tramvay yolundan gidiyordum.( Oradan gitmek zorundayım ki zira diğer tarafta yol yok.20 Metre sonrası zaten bisiklet yolu).Bir kaçkere tramvay yolunda yürüyen yayalardan dolayı sağa sola geçtim.Sorun olmadı.Sonra bir bayanın benim yolumda gittiğini gördüm.Yine şerit değiştireyim derken bir anda kendimi ön lastiğin yanında buldum.Çok şükür düştüğüm yer çim toprak karışımı bir zeminde.Bacağımda ve sağ elimde 3 - 4 adet sıyrıkla atlattım.
Diyeceğim çok dikkatli olmamız lazım.
En ufak kazada bile büyük sorun çıkabiliyor.
Yol bisikletiyle mazgal görünce aklım çıkıyodu, şimdi daha da korktum, gerçekten en pisi mazgal kazası, herkes daha dikkatli olsun,geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir mazgala düşmeden bir ömür bisiklete binersin
Teşekkür ederim arkadaşlar.Kaza yeri Narlıdere Ilıca mh.bedirhan sk üzerinde.Uzunluğu 150mt falan.Herhalde su baskınları için.Birleşim yerlerinde 7-8cm boşluklar var.Hastane polisini çağırtıp raporu adliye çevirdim.Dava açmak için başlamıştım.İlgili kurumdan dolayı işim riske girince vazgeçmek zorunda kaldım.Bu daha çok acıtıyor.Serçe parmağım avuç içindeki devamında kırık var.Dirseğe kadar alçıda.
@endercelik geçmiş olsun. Mazgalların mümkünse etrafından geçmek, kaçınılmazsa da üzerinden geçilebildiği kadar çapraz geçmek lazım.
Tekerler araya sıkışmasa bile metal üzerinde lastiklerin kayma riski çok fazla.
Çok geçmiş olsun. Yollar çok tehlikeli. Özellikle hızlı giderken gözü yoldan ayırmamak şart. Her an hatalı bir mazgal, kapatılmamış bir çukur vs. çıkabiliyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Burası türkiye, gerek trafik olsun gerek yollar olsun herzaman daha dikkatli olmamız gerek.Bir avrupa ülkesi gibi kaymak yollar ve saygılı insanlar pekte yok ve olmayacakta...
Bu mazgal meselesi nasıl cozulecek bilmiyorum. Hem Türkiye'nin daha ehemmiyetli mevzulari var değil mı, kaldiki adamin biri mazgal a girmişde yaralanmış. Bisiklette ne işin var ki kardeşim, mazgalın üzerinden atlayaydin değil mi. Benim metodu m mazgal a capraz girmek. Mazgal lari capraz veya yola dik yapmak da çözüm olabilir. Ama dedim ya bunu dusunecek durumda değiliz kimin umrunda.
Gecçmiş olsun vesselam.
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi