Scudo Sports

Dünyanın en hafif 21 lastiği ve yorumları

Scudo
tesekkürler faydali bir yazı olacak ama su sıralar hafiflige bende berkay gibi bakamıyorum ama ileride mutlaka ihtiyacım olacagı için resmi kaydettim bile

Bu konuyu güncelleyebilecek bir arkadaş var ise çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.

çok faydalı bilgiler teşekkürler paylaşım için bende yeni aldığım kenda dış lastikleri kullanmaktayım yol tutuşu ve hızı benim işimi görebilicek kapasitede 2 haftadır kullandığım lastiklerden cok cok memnunum

ayrıca bana hafif uzun ömürlü ve istanbul/sirkeci de tanınmış bisiklet firmalarında bulabiliceğim iç lastik modellerini önerirseniz sevinirim

@oğuz tüm

yol bısıkletı ıcın dusuyorsan schwalbe ultremo r 180 gr tekı cıftı 360 gr gayet ıyı lastıklerdır gorselııgıde muhtesem tanesı yanlız 45 euro

Merhaba, Michelin XC Hard Terrain 26x2.0 MTB Lastiği kullanan arkadaş var mı, tavsiye eder misiniz? Ya da bu lastikler için söylenildiği gibi, dayanıklı, hem arazi hem de asfaltta iyi performans verecek - yarı slick - hem de hafif sayılacak dış lastik önerileriniz nelerdir?

Konu ilk açıldığında "Ba" diyen çocuklar okumayı yazmayı çoktan sökmüşlerdir sanırım.Bora kardeşim güncel versiyonlar için link vermiş iyi de olmuş ancak konu güncellenirse daha çok sayıda kullanıcı,daha geniş yelpazede tecrübelerle paylaşılır,diye düşünüyorum.Bu vesile ile sipariş vereceğim bir modeli paylaşayım
(link)
kış için (Ankara'da) iş görecek gibi.max 85 psı vermişler,çivili lastikte bu değere kadar basan var mı?60-65 psı yeterli diye düşünmüştüm.
İç lastik için paylaşımım ise bu
(link)
ve inanılmaz bir lastik elbette bir o kadar da pahalı.

@Derya Keçeci

Konu ilk açıldığı zamanki çocukların ne dediği değil,

araştırma yapmak, araştırıp düşünmeden yeni konu açmamaktı benim önceliğim.

Schwalbe marathon gerçekten güzel lastik, fakat ben biraz hafif bir lastik olsun istiyorum. Hem asfaltta, hem arazide iş görebilecek Ve konu başlığında geçtiği gibi ' hafif ' bir lastik.Schwalbe marathon winter için ' 910 gr ' yazmışlar.

Paylaşımınız için teşekkür ederim

Formda ve bisiklette yeni olduğum için benim anlayabildiğim her lastiğin bir "+" sı ve bir "-" si var.En rantabl olan tercihi yapmak kişiye kalmış.Paylaşım için teşekkürler.

450 gr rubena racing pro benim tercihim...

Geri