Maltepede oturuyorum bu sahneyi ve bu yolun ilerisinde bisiklet yolunun kaldırılıp bisikletlerin ve yayaların yola inilmesini görmekten NEFRET ediyorum.
Bunlar ne kadar sevindirici mutlu edici haberler daha daha iyi olması dileğimle bisiklet yolunda daha fazla çukur bariyer ve hatta uçurum görme dileğiyle nice bisiklet yolsuz caddelere Kahrolsun bisilet yolu.
Bizim ülkemizde bisiklet yolundan giderken hidrolik ya da havalı maşanızı perişan edecek çukura girersiniz (o kadar kaliteli maşanız olmasına rağmen) mangal kömürü tozu teneffüs edersiniz lastiğiniz kayabilir cam kırığı ile deşilebilir arkadanızdan küfür yiyebilirsiniz karşınıza araba çıkar üstünüze sürülür hatta dayak bile yiyebilirsiniz...gayet normal !!!!!!!!!!
Trabzon'daki bisiklet yolundan gitmeyi yayalarla atışmaktan bıraktım artık , tam deniz kenarı olduğu için resim çekileni mi ararsın , küçük çocuğuyla topla paslaşma yapan ebeveynler mi ararsın ne ararsan var ha birde 'yavaş git bizimi ezecağğnn' diyenleri unutmuşum
Bende İstanbulda Bakırköy-Zeytinburnu arası bisiklet yolunda!!!!!! ablamızın biri mangal külünü bisiklet yoluna!!!!! dökmeye hazırlanırken hem de bisiklet yolundaki !!!!!! bisiklet amblemine basarak karşılaşmamızda bize ters ters yan yan bakıyor bir sürü laf söylüyor sonra yanından geçiyoruz veeee arkamızdan " bisiklet yeri sanki bura ağzına s..t.klarımına bak" demesi gibi olaylar oluyor...Normal bence
Bu gün 30 km civarı bir sürüş yaptım
Dönüşte bu yer üzerinden geçtim ve geri dönüp oradaki kulübe deki güvenlik görevline sorunumuzu anlattım
2 Kürek toprak atsanız ne olur dedim
En kısa zamanda halledicez.Şu anda inşaat aşamasındayız eksikleri tamamlıyoruz kusura bakmayın dedi
İnşallah en kısa zamanda yapılır
evet laf olsun diye eleştirdiniz hizmeti ayağınıza getirdiler işte 1 hafta sonra 1000 km bisiklet yolu hazır.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/969903_1416202225302418_445929367_n.jpg
hizmet bitmiyor. maltepe'de hayat sigortası poliçesi aracımız siz bisikletlilere hizmet veriyor!
aynı durum bostancı'da mevcut. yol çamur toz toprak harfiyatla dolu. dolanıp geçmeniz gerekiyor. ayrıca gece karanlık ve aydınlatma olmadığından az kalsın kaza yapıyordum. yetkililer ilgisiz seçim telaşından kimse umursamıyor bu yolları.
bakırköy sirkeci hattında bisiklet sürenlerede allah kolaylık versin geçen gün güya bisiklet yolu olan yerden geçtim fakat tabelalar olmasına rağmen aslında orası bir bisiklet yolu değil. acımasız mtb parkuru.
Küçükyalı bisiklet yolu toz toprak , bisiklet yoluna parkeden araçlar , bisiklet yolundan yürüyen insanlar , belediyenin çukurları vs düzeltmemesi.. Sonra birine bir şey deyince de bir ton laf yemek.. Ne diyeyim ki ben ?