Scudo Sports

Dünya Bisiklet Kardeşliği Ankara-Beypazarı Turu 30 Nisan-1 Mayıs 2011

@ncpylmz

ncpylmz (link) etkinliğe de kayıt yaptırabilirsiniz...

aramıza hoş geldiniz...

Scudo
Beypazarı gezimizin dönüşü 1 Mayıs'a denk geldiği için, dönüşte bisikletlerimize asmak için bir afiş hazırladık. Bilgi için (link)

KURTBOĞAZI turuna rahatsız olduğum için katılamadım aynı zamanda daha kask ve gözlükte almadım ama en yakın bir zamanda görüsürüz

@Ahmet BAYSAL

Katılamadığınız için üzülmenize gerek yok, turu bu sabah yapamadık malum sabah 6.30'da başlayan, 10'a kadar devam eden yağmur yüzünden.
Haftaya Cumartesi, aynı saate turu erteledik, malum ALES sınavı var Pazar.

Not: İrtibata geçerseniz, malzemeler konusunda yardımcı olabiliriz.

@buğra kuddaş

cumartesi gidilecek mi kurtboğazına?

evet cumartesi gidiyoruz...siteye daha eklemedik etkinliği, sabah 07'de güvenpark'ta buluşup yola çıkıyoruz.

rotamız, güvenpark, aoç, istanbul yolu, göksu, kurtboğazı barajı.

haftaya görüşmek üzere.

çok iyi ya :D bu hafta giderlerse ales'ten dolayı gidemem diyodum, cumartesi olması çok iyi olmuş :)

@Yasin Büyük

ales'e ben de giriyorum...ikimize de başarılar; bu arada, şifreye denk gelirsek paylaşalım :D

Buğra merhaba, beypzarı gezisine bende gelmek isterim, kaç kişi gidilecek ortalama sayı belli mi?

Şu an 7 kişi için rezervasyonumuz var Kayabey Konak'ta. 6 kişi geleceğini kesin olarak biliyoruz. Şu an kesin derseniz 7. kişi olacaksınız.
web sitemizde gezi ile ilgili güncel bilgileri veriyoruz sıklıkla. oradan da takip edebilirsiniz. (link)

Merhaba, Beypazarı gezisi için, isteyen arkadaşlarımız bisikletle Beypazarına geldikten sonra minibüslerle Ankaraya dönebilecektir. İsteyen arkadaşlar ise geceyi Beypazarı Kayabey Konakta oda +kahvaltı dahil 30 TL ödeyerek geçirebilir (konak seçimi zorunlu değil ancak normal fiyatlar 40 TL civarı) ertesi gün öğleden önce tekrar bisikletlerle Ankaraya dönüş yapacaklardır.

beypazarı turu için kondisyon amaçlı kurtboğazı turumuz, bu cumartesi (23 Nisan) sabah 07de güvenparktan başlayacaktır.

beypazarı turuna katılmak isteyen arkadaşların teyit için bkuddas@gmail.com adresine geleceklerini bildirmeleri rica olunur.

Arkadaşlar Beypazarı gezimiz yarın 07'de Güvenpark Kızılay'dan başlayacaktır. Gezi ile ilgili daha önceden irtibata geçmiş arkadaşların sitemizden gerekli bilgileri alması ve yarın Güvenpark'ta olmaları gerekmektedir.

Herkese iyi turlar, iyi günler dilerim.

iyi dileklerinizle turumuzu tamamladık; tur fotoğraflarımız sitemize eklendi. (link)

Geri