Arka jantımı Dtswiss'in Revo 2mm ya da champion 2mm jant telleri ile yeniden ördürmeyi düşünüyorum. Revo'nun hafifliği dışında bir avantajı var mı ? Hangisi daha dayanıklı ? Genellikle şehiriçi ve şehirlerarası asfalt yolda kullanıyorum. Nadir de olsa araziye de çıkıyorum. Eskişehir'de yaptırıp Didim'e döndüğümde 1 sene sorun yaşamak istemiyorum. Çünkü akorttan bile bihaber bisikletçilere bisiklete el sürdürmek istemiyorum.
Tellerin 2mm kalınlık 64 adetinin 264mm uzunluklu ağırlıkları: Revo 261g, Champion 359g. ((link))
Sadece arkaya öreceğim için 100gr fark da çok önemli değil. Fiyat farkı da 15ytl civarı. Bu fark da çok önemli değil ama gereksizse neden vereyim. Revo hafif olmasının yanında championdan daha dayanıklı mıdır ? Yoksa Revo hafif, dayanıklıkları aynı; ya da Revo hafif ama daha dayanıksız, Champion daha dayanıklı mıdır ?
Bilgisi olup cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler
Tellerin 2mm kalınlık 64 adetinin 264mm uzunluklu ağırlıkları: Revo 261g, Champion 359g. ((link))
Sadece arkaya öreceğim için 100gr fark da çok önemli değil. Fiyat farkı da 15ytl civarı. Bu fark da çok önemli değil ama gereksizse neden vereyim. Revo hafif olmasının yanında championdan daha dayanıklı mıdır ? Yoksa Revo hafif, dayanıklıkları aynı; ya da Revo hafif ama daha dayanıksız, Champion daha dayanıklı mıdır ?
Bilgisi olup cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler