Tekrar merhaba. Göbeklere yeni bakabiliyorum. Arka göbek için qr toz kapağı gayet kolay sökülüp takılıyor. Fakat ön bayağı sıkıydı. Sokma mil için olan toz kapağını çıkartmaya çalışırken ucunu biraz çizdim. Yeni qr uçları takmadan önce videodaki adam toz kapaklarının iç yüzüne de Dt Swiss'in gresinden sürüyor. Aşağıdaki ürün bu amaç için uygun mudur? Ratchet üstünde kırmızı bir gres vardı. O bu değil sanırım? Aşağıdaki ürün yeterli olur mu yoksa başka bir şey mi bakmalıyım?
(link)
Eğer değilse hangi ürünü kullanmalıyım? Shimano'da kullandığım yeşil gresten kullanırsam göbeğin akıcılığı bozulur mu?
Bir de şunu fark ettim. Sokma milin toz kapağını çıkartırken halka şeklinde bir parça var. Toz kapağı ile göbek arasındaki boşluğa uyacak şekilde. Qr toz kapağı tek parça ve genişliği o ara parça kadar. Sanırım direkt ara parçasız olarak onun yerine oturtuyoruz?
Montaj için arka tarafı direkt elle oturtunca kolaylıkla yerleşiyor ama ön için bir alet ile çakılması gerekiyormuş. Alet de 65 euro gibi bir fiyatı olan metal bir parça. Plastik tokmakla bu alete vurarak çakılıyor. Bunun yerine 1/8 lokma uçlardan alıp toz kapağının üzerine yerleştirip plastik tokmakla vurun diye öneriyorlar. Sıkıntı olmaz herhalde.
324023 dosyayı görüntüle