Scudo Sports

Downhill kask kullansak ne olur?

@evrenolb

Bende araştırma içindeydim ve buldum bu adresde var ama baya pahalı bana göre.

(link)

Scudo
Full Face ler her zaman ideal olanıdır. Uzun sürüşler yapmayacaksanız, dağlarda atlayıp zıplayacaksanız tek çözüm. Benim tercihimde full face ler.

(link)

bisiklet için hem yol hemde mtb için "met" ideal.

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kışın soğuktan korunma amacıyla bu downhill kaskı alsak nasıl olur? Ben genelde MTB bisikleti şehir içinde kullanıyorum ama kask altına kar maskesi dahi taksam soğuk havalarda özellikle alnım üşüyor ve bu da baş ağrısı yapıyor.

Ne dersiniz, soğuktan korunmak amacıyla Full Face denilen kasklardan kullansam, zor mu olur benim için?

@cetinbudak Benimde soguk havalarda aklimdan gecmiyor degil.Takip.

@cetinbudak kar maskelerin de çeşitleri var aslında, çok daha soğuktan koruyan kalın kumaş maskelerden alabilirsiniz. Hem parasal açıdan hem de baş ağrısı bakımından daha faydalı olacaktır, hem de görüntü olarak abes kaçmayacaktır.

Bence yapabilirsiniz ama az bile eğim çıkarsanız bayılırsınız. Bence daha teknik ürünlere yönelin.

kaliteli bir kar maskesi işinizi görecektir, full face epey yorar sizi çok ağır olduğundan

Aero triatlon kasklari sizin durumu çözer gibime geliyor

Decathlon'dan aldığım şu kar maskesini kullanıyordum.
(link)

Biraz önce ablam aradı, "biz izmir'deyiz, burada Decathlon diye bir mağaza varmış, spor eşyaları namına herşey var" diyor :D

Dedim bana kar maskesi bak.

Şimdi de aşağıdakini aldık bakalım, deneyeceğiz.

(link)

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim,

Geri