Scudo Sports

Dövmesi olan bisikletçiler

Dövmenin üzerine rengi bozulmasın diye yüksek faktörlü güneş kremi sürüyorum ki zaten tüm vücuduma sürüyorum çünkü güneşte esmerleşmek gibi bir kaygım yok tenim bana daha uzun yıllar lazım :) O kişisel farklılıklardan kaynaklanıyordur...

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
Scudo
Hindistan da geçici dövme yaptırmıştık.
Kına olduğu için iki ay içinde geçti gitti.
Ama nasıl bir şey olduğu konusunda deneyim olmuş oldu.

Kalıcı olanını yakında yaptıracağım.
Kafamda tam şekillenmesini bekliyorum yaptıracağım şeklin :)

• Beğen
@Güney Tuncer

Söyle bir google'da baktim da baslamak icin en cok acitan yerlerden birini secmissiniz, önce mürekkepsiz birkac deneme yaptirirsaniz ne kadar aciyacagi hakkinda fikir sahibi olup ona göre yaptirip yaptirmamaya karar verebilirmissiniz ama.

Sogutmak gibi olmasin da benden söylemesi...

• Beğen
eger yaptırırım dıyen forumdaslarım olur uygun ve nezh bır studyo ararsanız beyoglunda bır kac pro dovmecı arkadasım vardır.elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.

ama unutmayalım dovmeyı yaptırmak zor degıl zor olan sıkılcagınız bır sekil olmaması zordur.bunun ıcın en ıyı kararı verınız ve tavsıyem gozunuzun fazla gormedıgı organları tercıh edınız sırt vs.

Henüz! yok fakat sanırım 1 hafta kadar sonra olmuş olacak... Ve bence en önemli şey gerçekten sıkılmayacağınız birşey olmasıdır. Din konusunu tartışmak için birsürü portal var onu burada değerlendirmeye gerek yok buradaki konu kimin dövmesi var... Yaptırdıktan sonrada burada paylaşırım arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.

• Beğen
bi aralar geçici dövme işiyle uğraşıyordum arkadaşlardan isteyen olursa yaparım yine :D
bu da kendime yaptığım bir dövme braz zor oldu yapması ama değmişti bence:rolleyes:
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs047.snc1/4435_1152339882212_1039089163_469670_6178935_n.jpg
şimdi ise kalıcı olarak atatürk imzası istiyorum boynumda sağ kulağımın braz aşağısına 5-6cm boyunda yada sağ pazumun içine 10-12 cm boyunda ;)

• Beğen
her zaman aklını kurcalar; acaba bir sonraki icin neresini ve nasıl birsey düsüneyim dersin :)..her tutkun varsın üstünde olsun, hayat boyu üzerine kazınsın...

sonu yok biraz da.. sonuc olarak, dövme güzeldir, özeldir, gizemlidir..

bana gelince omzumda ufak bir figür var.. özel ve güzel...

Eğer geçici dövme yapınca dövmenin daha uzun süre vücutta kalmasını istiyorsanız bayanların kullandığı tırnak parlatıcılar var onlardan şeklin üstüne sürebilirsiniz sürdüğünüz yerde biraz kuruluk yapıyor.Bunu birkaç kez tekrarlaya bilirsiniz eğer sevmezseniz parlatıcıyı tekrar vücuttan silmek 1,5 saat kadar sürüyor. DENENMİŞTİR.

• Beğen
valla benimde 2 kolumda 2 tane dövme var birisi elektro gitar diğeri dragon keşke yaptırmasaydım diyorum insanların bazen görüş açısı değişebiliyor.

@fecredall

dediğimi yanlış anlamışsınız sanırım görüş açısı değişiyo derken ozamanlar çok hevesliydim yaptırdım ama şuan pekte yaptırma taraftarı deilim yani bi nebze eski vücudumu özledim :) kendi şahsım adına konuşuyorum sürekli göre göre bi süre sonra sıkılıyor insan :S

@42FY

Yakın zamanda dövme yaptıran bir arkadaşıma olayın acı kısmını sordum, cevap şöyleydi; 0.5 uçlu kalemi bastırarak çiziyorlar gibi :D Dayanılmaz bir acı değilmiş. Her güzelliğin bir bedeli var :in:

@Melike S. Ünver

Gayet tabi her güzelliğin bir bedeli olması...
Yalnız anladığıma göre bunu yaptıran bir erkek arkadaşınız olmalı ki 0.5 uçlu kalem benzetmesini kullanmış:)

• Beğen
@Gökçe Culfaoğlu

Hm.. bak o tarafı düşünmemiştim.. direkt görüş felan deyince oraya gitti kafa :) ki doğal olarakta o geliyo çünkü insanları bakışlarından bilebiliyoruz, birkaç tane de değiller nihayetinde.. :)

• Beğen
benim sol kolumda bir yıldız var yaptıralı 2ay felan oldu acıyı ilk 5dk hissettim sonraki süreç içerisinde kolum uyuştu ve acı felan hissetmedim.şimdi yeni dövme yaptıracam ama para bulamıyorum ne yazıkki :(

Melike hanım dövme için Ankara'ya gelirseniz yardımcı olurum.ama size İstanbul'da (link) (link vermem umarım sıkıntı olmaz)'u öneririm

• Beğen
güzel olmuş kedi. :)

yalnız kırmızı renk, dövme yaparken oluşan birşey mi yoksa fon mu?

Kırmızı fon... Birazda yeni olmasının kırmızılığı var gözlerde :) Yoksa o kısımlar ten rengi...

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Fiyat konusunda fikri olan varmı acaba ? Sırtın hemen hemen yarısını kaplayacak birşey,fazla renkli değil.

Geri