Scudo Sports

Dövmesi olan bisikletçiler

solamare

Daimi Üye
Tepki
156
arkadaşlar eski bir profösyonel tattoo(dövmeci)olarak tattoo konusunda sorularınızı yanıtlayabilir doğrular ve yanlışlar hakkında öneriler getirebilir.tattoo yapmayı ögrenmek isteyen arkadaşları dogru yönlendirebilirim sevgiler...

Scudo
neler satılıyormu pek anlamadım ortada sayılan bişe yok sadece bazı insanların yaptırtığı bisiklet konulu dövmeler var.......

nevzatın demek istediği hazır olanlardan mı anlamında sormuş... nevzatcım bunlar sipariş üzerine çalışılan dövmeler... vücuttan çıkmayan cinsden olanlardan:) yada kına ile yaptırabilirsin ama 1 ay içinde bişey kalmaz... istediğin resmi götür bire bir yaparlar... nerene istersen :D

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Bu da benim dövmem nacizane kendisi daha yeni sayılır 1 haftalık :) Kısmetse bunun davamı ve bir kaç tanede farklı dövme yaptıracam zamanla.

slm erdinç..sen dövme yapıyomusun hala..eğer yapıyosan benzer bir dövme yaptırmak istiyorum..yardımcı olrsan sevinirim.

tribal stil iyidir siyah renk zamanla yeşile döner tek renk dövmede mavi renk iyidir.mümkünse çift konturlu steril koşullardan ve boyaların kalitesinden emin olmak gerekir. en önemli konu strelizasyon .eskiden dövmeciler makinada grips ve barları sterilize ederlerdi.ancak şimdi yeni bi yöntem çıktı tek kullanımlık paketler var. hazır steril paketli.paket açılıyor ve dövme yapıldıktan sonra atılıyor. hadi bakalım bu işe başlamaya meraklı arkadaşlar için her şeyin bulunduğu özel çantası. eğitim dc si ve yaklaşık 5 bin desenden oluşan arşiv cd ile tam profösyonel yur dışından aldığım ve hiç kullanmadığım tattoo(gercek dövme )setim artık yapmadığım için tekliflere açık bir set emin olun bu iş öğrenince çok para kazandıran bir iştir eğitim dvd si setin içindedir. herkez anasının karnında öğrenmiyor. bide tattoo işlçilik dir çizim yeteneğiyle çok alakası yoktur çünkü desen belli bir yöntemle tattooo yapılcak yere şablonlanıyor. çin malı ve diğer kalitesiz ekipmanlardan değildir herşeyin iyisi kötüsü olduğu gibi bu konuda böyledir.

• Beğen
Tepkiler: ordi
Dövme yaptırmaya karar verdim. Minik bir bisiklet de olacak :)
Dövmesi olanların fotoğraf paylaşımlarını bekliyorum.

Sol kolumda thai boxcu dövmesi mevcut. 12 13 yasından berı bu sporlada ılgılenıyorum.sol kaval kemıgımdekı ve burun kemıgımdekı sıkıntı bu sporu bır adım gerılettırdı.ama dovmesı ölene dek kolumda kalıcak ve kafamda dıger sag kolumada bir bisiklet resmı yaptırmak var

Çağrı abinin varrrr :)

eminim konuyu görünce cevap yazacaktır :)

Ben de ilerde yaptırmayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
anlaşılan oki forum baya karşı dövmeye ama ben mennunum
ki;
gunumuz teknolojısı sıkıldıgımda sildirmek ıstedıgımde bu ıstegımı gerceklestırmem ıcın gayet ilerledi

• Beğen
Ben de arada bir niyetleniyorum ama acaba dogru dovmeyi dogru kisiye yaptirabilecek miyim endisesine kapiliyorum. Uyarilara gelince, dovme herkesin onayladigi birsey olsaydi zaten kimse yaptirmazdi. Bir parca bireysel cesaret, siradisilik, ve hayal gucu gerektiren hangi girisimi herkes destekler ki?

• Beğen
Dövme yaptırmak tamamen kişisel birşey. Neden oldurtmasın, şükürler olsun ki yok falan sanki hastalıkmış gibi ifaeler kullanılıyor anlamaıyorum. Yani siz istemezzseniz kendi kendine beliren birşey değil ki bu. kendi adıma şahsen 3 tane dövmem... İki kolumda ve bir sırtımda... Ve hepsinin benim için anlamları olduğundan gayet seviyorum... Kısmetse bir portre yaptırıcam ve Bir süre sonrada sağ bacak diz altı :) Falan filan işte... Ayrı piercingimde var, daha öncedende vardı ama o fotoğrafta çenemdeki olanı yuttum yarışta düşünce :D

@Hasan Çağrı

koldaki bisiklet iyi olmuş.. ne kadara mal oldu acaba?

@hakano

Güzel bir tespit :) Forum beni bu konuda şaşırttı. Ben yıllardır istiyorum, daha fazla beklemeyeceğim. Yaza kadar iyice araştırıp, doğru yerde, doğru dövme sanatçısına yaptıracağım. Yaptırdığım zaman da burada paylaşırım :)

dövme derinin altına geçer hasan abinin dediğini gibi,tanıdıklarımda var bazıları pişman,güneşe çıkınca kızarmalar,yanmalar oluyormuş.ama herkez için geçerli değil bu :) yinede bu işi bilen usta bir tattoo mağzasına yaptırmak iyi.

• Beğen
Dini açıdan hiç tartışmayalım arkadaşlar bu iş uzar gider. Herkezin düşünce yapısı, dine bakış açısı, dini yorumlaması farklı.. Kaldıki hepimiz aynı şeylere de inanmıyoruz.. Sevmiyorsak sevmiyoruz dinen bunun izahını tartışmaya hiç lüzum yok. Yakın bir zamanda ben de yaptırmak istiyorum. Koltuk altımdan başlayıp kaburganın bitti yere kadar :) bakalım bu ilk dövmem olacak.. Bir arkadaşım geçenlerde Las Vegas ABD'de Samoa'lı birine yaptırdı. Buraya göre 1/3 fiyatına..

Geri