Scudo Sports

Dövmesi olan bisikletçiler

Scudo
Kedi severler bölümünde paylaşmıştım aslında, güzel bir oğlum var onun dövmesini yaptırdım geçen sene, iyi ki dediğim çok nadir şeylerden biridir. Dövme işi sanat işi olduğundan olabildiğince araştırıp yaptırmanızı öneririm, iyi bir sanatçı yüksek fiyatla orantılı oluyor ve bence iyi bir dövme istiyorsanız iyi bir sanatçıda yaptırmanız şart. 267859 dosyayı görüntüle
Bu dövmeyi yapan çok iyi bir sanatçı oldugu belli paylaşmanız mümkünmü?
Şimdilik 3 tane var. İlk ve en özel dövmem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası.
İkincisi bileğimde, onda da adım yazıyor.
Üçüncüsü de sol bacağımda.
267865 dosyayı görüntüle267866 dosyayı görüntüle267867 dosyayı görüntüle
Bileginizdeki roma harfimi? maruz görün bilemedim. çok güzel olmuş bende kızımın ismini yazdırmak istiyorum.

Bileginizdeki roma harfimi? maruz görün bilemedim. çok güzel olmuş bende kızımın ismini yazdırmak istiyorum.
Haddim olmayarak cevap vermiyorum ama o eski Türkçe diyebiliriz.
Dipçe: Boş bulundum yazdım ama bende emin olamadım. 😅 Göktürkçe diye tahmin ediyorum.

Ahahaha bu çok iyiydi, üzgünüm ama ilk dövme maceram hüsranla sonuçlanınca ikincisini kaliteli bir yerde yaptırmak zorunda hissettim kendimi. Emin olun dövme yptırdıktan sonra uygun fiyat ve yüksek fiyatlı yerleri karşılaştırıp ona göre hareket etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Şuan koluma baktıkça oğlumu görüyorum ve mutlu oluyorum ☺☺ Verdiğim paranında bir önemi kalmıyor

Kesinlikle 🙏🏻

Çok çok iyi bir portre çizimi yapmış sanatçı. Ve 1500 tl çok iyi bir fiyat bence o çalışmaya. Ne zaman ödediniz sakıncası yoksa.. Ben de aynı şekilde kızımın ve oğlumun portresini yaptırmak istiyorum. Bir de triatlon tutkumu yansıtacak bir dövme yaptıracağım.

Şu an sadece bir dövmem var üniversite yıllarından kalma, elektro gitar tutkumu gösteren.

20210627_145340.jpg
Ahahaha bu çok iyiydi, üzgünüm ama ilk dövme maceram hüsranla sonuçlanınca ikincisini kaliteli bir yerde yaptırmak zorunda hissettim kendimi. Emin olun dövme yptırdıktan sonra uygun fiyat ve yüksek fiyatlı yerleri karşılaştırıp ona göre hareket etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Şuan koluma baktıkça oğlumu görüyorum ve mutlu oluyorum ☺☺ Verdiğim paranında bir önemi kalmıyor

Kesinlikle 🙏🏻

Eğer sakıncası yoksa sanatçının ismini paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Çok çok iyi bir portre çizimi yapmış sanatçı. Ve 1500 tl çok iyi bir fiyat bence o çalışmaya. Ne zaman ödediniz sakıncası yoksa.. Ben de aynı şekilde kızımın ve oğlumun portresini yaptırmak istiyorum. Bir de triatlon tutkumu yansıtacak bir dövme yaptıracağım.

Şu an sadece bir dövmem var üniversite yıllarından kalma, elektro gitar tutkumu gösteren.

268042 dosyayı görüntüle

Eğer sakıncası yoksa sanatçının ismini paylaşır mısınız?
2020 şubat ayında yaptırdım dövmeyi ama aylar öncesinde randevu almam gerekliydi. Sanırım İstanbul’da satılı iyi sanatçıların bulunduğu bir dövme galerisi burası. Nişantaşında tattoom galery de yptırdım sanatçı Jefree Naderali isimli kişi. Ne yaparsa yapsın bu sanatçının elinden kötü bir iş çıkmıyor şu an aynı şekilde dövme için 3 bin tl dese bile yaptırırım. Sadece fazla gaza gelmek istemiyorum 😅

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Şöyle minimalist bir bisiklet çalışması, nereye yapılması hoş olabilir, fikirlerinizi alabilir miyim?
286034 dosyayı görüntüle
Her yer olabilir ama bana göre bilek ve kol içi, boyun ve göğüs arası bölge tam adı nedir bilemiyorum (örnek 1) ve birde genelde kadınlarda gördüğüm ayak bileğinin dış kısmına bakan yerde daha hoş olacağını düşünüyorum. Hatta dediğim gibi ayak bileğinde olan 1-2 örnek karşıma çıktı.
@Adil ÜNALDI üstteki tasarımın bir benzerinden bilgisayarımda vardı galiba o da motosiklet ile ilgiliydi. İkisi de güzel özellikle zincir küçük ve göze batamayacak şekilde.

Şuan için yok ama uzun zamandır aklımda olan bir fikir var, henüz bir tasarım olmadığı için görsel yok.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    38,9 KB · Okunma: 72
  • 2.JPG
    2.JPG
    63,3 KB · Okunma: 73
Şöyle minimalist bir bisiklet çalışması, nereye yapılması hoş olabilir, fikirlerinizi alabilir miyim?
286034 dosyayı görüntüle
Bu tarz bir dövmeyi bende yaptıracağım. Hatta ne olacağına da karar verdim.
Benim yaptırmak istediğim bölge diz kapaklarının üzerindeki baldır bölümü. (Her iki bacak için de)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
:eek:, kesinlikle :eek:
Neden :eek: ; çünkü daha 1 buçuk saat kadar önce iş yerinden bir arkadaşımla dövme konusunu konuştum. Whatsapp ile de yazıştık, kafamdaki çizimi attım ve fiyat aldık :). Az önce foruma dönüş yaptım ve daha önce hiç görmediğim evet forumda ilk defa denk geldiğim DÖVME konusu ile karşılaştım. :) Yoksa bu bana bir mesaj mı? :ssrtcbya:

1649767915489.png

Ben de eşimin aile soyadı ile benim soyadımın karışımı olan Gül ve Bozkurt çizimli bir dövme yaptırmak istiyorum.

Son düzenleme:
Çocuksu gelebilir fakat geçici dövme de düşünebilirsiniz, ileride pişman olmamak için veya nefsinizi körertmek için.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
(link) Şans Hanım'ın bir dövmesini yaptırtmak istiyorum ama daha cesaretimi toplayıp da arayıp fiyat soramadım 😃
IMG_20220402_160335.jpg

Ben de bacağıma şöyle şirin bisiklet süren bir arı yaptırmak istiyorum. Ancak ilk olacağı için karar vermekte çok zorlanıyorum. Yaptırsam çok seveceğime eminim ama kararsızlık zor işte. :))

Arkadaşlar ben uzun süredir dövme yapım işine girmeyi düşünüyorum, tabi hobi olarak. Başlangıçta minimalist, basic modeller ile başlarım daha sonra ilertebilirim düşüncesindeyim. Bunun için aliexpreste set olarak satılan bir ürünü almak niyetindeyim. Resim yeteneğim çok iyi ama tatto için resim yeteneğinin olmasına gerek olmadığı söyleniyor, şablon üzerinden yapıldığı için. Konu ile ilgili tavsiyelere ve paylaşacağınız tecrübelere açığım.

Çok güzel. Sele biraz daha yüksek olabilirmiş. Ne kadar ödedin bu dövme için?
Dövme benim değil, internette buldum beğendiğim için paylaştım. Böyle bir dövme yaptırmanın maliyetini bende merak ediyorum. Tahmini olan varsa paylaşabilir mi?

Geri