Scudo Sports

Dövme konusu

İlk dövmemi 16 yaşında yaptırmıştım.Babam yaptır ama sana tavsiyem askerden sonra yaptırman olur demişti.Çok ciddiye almadım.Askerde babamın ne demek istediğini çok iyi anladım.Direk RDM ye yolladılar kendini parçalamış üstüne dövme yaptırmış olan arkadaşlar ile aynı durumdaydım.Anlatamıyorsunuz faça çizik yara vs yok zevk için yaptırdım desemde kendine zarar vermişsin aynı fark yok dediler.Bu sebeple koruma,balık adam vs gibi seçmelerden direk elenmiştim.Genç arkadaşlar varsa Askerlik öncesi önermem şu anda durum nedir bilmiyorum.Birde yaptığınız meslekte önemli at gözlüğü ile hayata bakmaya çalışan insanlar iş yerinde sorun yaratabilir....

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Aklımda kendimi çizdirmek var dövme olarak.

Profesyonel fotoğrafçı ile anlaşıp en iyi şekilde fotoğrafımı çektikten sonra onu grafikere çizdirmek. İşinde sağlam grafikerler var, sonrasında da iyi bir dövmeciye onu vücuduma işletmek. İlk dövmemi 10 yıl önce yaptırmıştım. Konuyu hortlatıyorum ama pişman olmayacağım (bana göre) şeylerden bir tanesi diye düşünüyorum.

Aklımda kendimi çizdirmek var dövme olarak.

Profesyonel fotoğrafçı ile anlaşıp en iyi şekilde fotoğrafımı çektikten sonra onu grafikere çizdirmek. İşinde sağlam grafikerler var, sonrasında da iyi bir dövmeciye onu vücuduma işletmek. İlk dövmemi 10 yıl önce yaptırmıştım. Konuyu hortlatıyorum ama pişman olmayacağım (bana göre) şeylerden bir tanesi diye düşünüyorum.
Dediğiniz gibi portre veya fotoğrafı doğrudan çıktı alıp vücuda yapan dövme sanatçıları var. Hatta bunlardan bir tanesini instagramdan takip ediyorum. Lakin sanatçı Rusya'da ve makine yerine iğne ile çalışıyor. Benzeri işi yapan illa ki Türkiye'de de vardır. Fotoğraf olarak, iğne ile çalışma yapan sayısı yok denilecek kadar az diye biliyorum. Dövmeyi seviyor olsam da şuan için sıfır dövme ile devam ediyorum.
(link)
(link)
Linkler açılmazsa örnek olması adına görsel
1657276980747.png

• Muhteşem
Tepkiler: TeAk
Dediğiniz gibi portre veya fotoğrafı doğrudan çıktı alıp vücuda yapan dövme sanatçıları var. Hatta bunlardan bir tanesini instagramdan takip ediyorum. Lakin sanatçı Rusya'da ve makine yerine iğne ile çalışıyor. Benzeri işi yapan illa ki Türkiye'de de vardır. Fotoğraf olarak, iğne ile çalışma yapan sayısı yok denilecek kadar az diye biliyorum. Dövmeyi seviyor olsam da şuan için sıfır dövme ile devam ediyorum.
(link)
(link)
Linkler açılmazsa örnek olması adına görsel
291054 dosyayı görüntüle

Gördüm hocam efsane yapıyor cidden, normal dövmeden daha çok acıtır sanırım?

Ben de hem tasarım hem de dövme yapabilen bir yer bakıyorum İzmir'de. Var mı tavsiyesi olan? İkisi için ayrı ayrı tavsiye de alabilirim ;)

Ben de hem tasarım hem de dövme yapabilen bir yer bakıyorum İzmir'de. Var mı tavsiyesi olan? İkisi için ayrı ayrı tavsiye de alabilirim ;)
(link) işinin piiridir.
(link)

• Beğen
Tepkiler: buketello
Geri