Scudo Sports

Dövme konusu

@Edip Dinçer izin alana sözüm yok zaten. ben de bu işten geçimimi sağlıyorum ve benden izin almadan çizimimin kullanılması gibi bir haksızlığa şahsen tahammül edemem.

Scudo
İlk dövmeyi çocukken köyde görmüştüm. Köylüler otlatma esnasında koyunlar birbirine karışmasın diye sırtlarına damgaya benzer bişey yapıyorlardı. Dövme meselesi antik çağlarda ve hala bazı doğu mistizm ülkelerinde kölelerin sahiplerine olan itaatlerini yansıtmak maksatlı yapılan bir şey. Antik çağlarda mecburi idi şu an keyfi

İtina ile konu hortlatılır :)
Sağ kolumun yan tarafında ilk ve en sevdiğim dövmem olan GAZİ MUSTAFA KEMAL imzası var.
Sağ bileğimde de Göktürk Alfabesi ile adım yazıyor.
Sol bacağımda da geçen sene yaptırdığım aşağıdaki dövmem var.
Şimdi bir tane de sol koluma ,çocukluğumdan beri bende bir hatırası olan bir çizgi film karakterini yaptırmak istiyorum.
İçimizde İstanbul içinde bu işi yapan dövme sanatçısı var mı? Fikir ve fiyat almak istiyorum. :)
IMG_20190802_185838_569.jpg

Ben yakınım sayın @Berkpayat. Yani Türkiye'de yakın sayılırım. Anlaşabilirsek Türkiye'ye ilk gelişimde ziyaret etmek isterim. Tabi anlaşabilirsek.😅

Ben yakınım sayın @Berkpayat. Yani Türkiye'de yakın sayılırım. Anlaşabilirsek Türkiye'ye ilk gelişimde ziyaret etmek isterim. Tabi anlaşabilirsek.😅
Anlaşıp anlaşamamak hiç önemli değil hocam, maksat tanışmak olsun, buyrun gelin birer kahve içelim. :)

Sağ kolumun yan tarafında ilk ve en sevdiğim dövmem olan GAZİ MUSTAFA KEMAL imzası var.
Şimdi bir tane de sol koluma ,çocukluğumdan beri bende bir hatırası olan bir çizgi film karakterini yaptırmak istiyorum.
İçimizde İstanbul içinde bu işi yapan dövme sanatçısı var mı? Fikir ve fiyat almak istiyorum. :)
236692 dosyayı görüntüle
hocam bu kadar güzel entrynin içinde saçma duracak ama özellikle de bacakta kıl konusunu nasıl hallediyorsunuz?

Halletmiyoruz :)
süpersiniz:) peki dövme yaptırdığınız yerlere referans alarak mı gidiyorsunuz? soluk ink falan sıkıntı çıkabiliyormuş diye duydum da. hayatımın pişmanlığı olurdu öyle bi durumda :krktm:

süpersiniz:) peki dövme yaptırdığınız yerlere referans alarak mı gidiyorsunuz? soluk ink falan sıkıntı çıkabiliyormuş diye duydum da. hayatımın pişmanlığı olurdu öyle bi durumda :krktm:
Atatürk imzası dövmemi çok spontane yaptırdım. Göktürk alfabesi ile adımı yazdırmak istediğim zaman referansla gittim,o arkadaştan memnun kalınca da Astronot dövmemi aynı kişiye yaptırdım. Yenisini yine ona yaptırırdım ama başka bir şehre taşındı maalesef. Hiç bir dövme ilk günkü koyuluğunda kalmıyor,rengi biraz gidiyor. Ten rengi de önemli bu solukluk meselesinde,ben esmer olduğum için soluk gibi duruyor,daha doğrusu pırıl pırıl parlamıyor. Beyaz tenlilerde renkler daha çok belli oluyor.
İyi düşünmek lazım,bu pişmanlığın geri dönüşü var ama çok ama çok zor ve %100 değil.

236692 dosyayı görüntüle
Dövmeniz güzelmiş beğendim. Uzay ve astronot dövmelerine karşı ayrı ilgim var. Şuan için sahip olduğum yok ama aklımda olan bir kaç tane var, 1-2 yıl daha aklımda olmaya devam edecek. . İnstagramdan takip ettiğim dövmeciler genelde İstanbul'da.
(link) alianilercel
(link) hakanadik minik tablo yapıyor
(link) ahmet_cambaz çizgi film, hikaye karakterleri, hayvan figürleri
(link) alev.sari
(link) sev.ink
(link) ptakay
(link) nicolesedef
(link) bunnykingx hatırladığım Ankara'da çılgın saykodelik tavşan dövmeleri var
(link) txttoo yabancı ama listedeki ilk 3 dövme sanatçısını bu sayfadan buldum.

Dövme olayı Türkiye'de son zamanda televizyondaki dizilerden sporculardan olsa gerek daha çok arttı. Bizimkiler geçici dövme sanıyormuş çoğunu biraz bu tip şeylere karşılar. Ciddi düşünülüp yaptırılması gereken bir şey sonuçta siz ölene kadar üzerinizde olacak bir şey. Dediğim gibi aklımda var ama ne zaman olur veya olmaz emin değilim. Ola ki yaptıracak olursam Denizli'de motor kulübünden tanıştığım birisi var ona yaptırırım. Kendisine zamanında piercing yaptırmıştım, 1 tanesi kapandı 2 tanesi aktif duruyor.

@MakRo Teşekkür ederim. Evet, dövme yaptırmak çok düşünülüp, ona göre yaptırılması gereken bir şey. Ben dövmelerimi seviyorum.
Yeni yaptırmak istediğim daha detaylı ve renkli, o nedenle biraz daha fazla araştırıyorum. Yolladığın dövmecilere de bir bakacağım 👍

Bende çok kararsızım. Antalya dövmeci var, işinde iyi diyorlar fakat bilemiyorum.

Ben geçici dövme yaptırmayı planlıyorum fakat çocuksu kalır mı diye tereddütlerim var. Kalıcı dövme taraftarı değilim.

90'lar çocuklarında bilinçaltına işlemiş bir mevzu bu dövme.
images (9).jpeg

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve CeCeKa
Geri