Scudo Sports

Dövizin olması gereken yükselişi

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
ikinci kurtuluş savaşına buyrun.
kendi uçağını yapan ülkeden kendi bisikletini bile yapamayan ülkeye (d)evriliş.

seçime kadar dolar 3 lirayı bulacak gibi, euro da 4 liraları geçer. bu sene ve bir kaç sene güzel bisikletlere binmek bozulan gelir dağılımı sebebiyle artık lüks.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Scudo
Başlıkta sanki bu duruma sevinmişsiniz gibi bir hava var. Yanlış mı anladım?

• Beğen
Tepkiler: Mevlüt Canbay
10 Ekim 2013 tarihinde 2,64 Euro kurundan yurt dışından bisiklet aldım.Banka kredi kartıma eronun dolara çevrilmesi paritesi komisyonu, doların tl ye çevrilmesi paritesi komisyonu derken 2,74 kurdan beni kilitledi :( İtiraz ettik ama nafile.. Şimdi bu kurları görünce kurdan kazık yesem bile karlı olduğumu düşünmekle ve bu kurlardan bisiklet alınır mıydı diye düşünmekle birlikte memlekete üzülüyorum. Yakında tüm mallara yağmur gibi zamlar yağar.. Bisikleti bırakın iş/aş derdine düşmeyelim :(

• Beğen
Tepkiler: Mevlüt Canbay
Dolar ve Euro her gün yükseliyor,

Dolar. : 2.380 Euro : 3.263

Ya batacağız,ya çıkacağız,ama ülkemiz adına pek ümitli değilim :( filler tepişiyor çimenler eziliyor,ceremesini hep bizler çekiyoruz.

Neyse aşağıda ki şarkı ile biraz neşelenelim.

• Beğen
Tepkiler: Sefa
Çağlayan,
Bu ülke bence bu saatten sonra yükselemez abi.

Çağlayan,
Ben olanların fillerin tepişmesiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Birçok ekonomist son 10 yıldır uygulanan ekonomik politikalara bağlıyor, hatta bu olaylar hiç gündeme gelmeden de konuyu gündeme getiren çok kişi vardı. Olayı Cemaat-AKP kavgasına bağlamak gerçekleri görmemizi engeller. Nasıl kji anayasanın fırlatılması sonucu patlak veren ekonomik krizin anayasa fırlatmayla alakası yoksa bence şu andaki durum da öyle..

seçime yakın dönemler böyle olmuştur hep bu sefer birçok politik olay ard arda gelince normalden daha fazla yükselmiştir. maalesef olması gerekenden çok değerliydi zaten lira, bundan sonra bu rakamlara alışık olmak lazım merkez bankası bile 2,3 dan sonra birşeyler yapmaya başladı 2,3 normal bir rakam olarak görülüyo ekonomide şimdilerde

ben durumdan memnunum. ne yalan söyleyeyim; üretmeyen bir ülkenin parasının gerçek bir değeri vardır. o değere ulaşana kadar da bu yükseliş sürecek.

Geri