Scudo Sports

Dövizdeki düşüş daha ne kadar sürer?

@gezgin gezer Dediğim gibi çıktı şu an dolar 4.52 euro 5.33 oldu euro pek isabetli olmadı gerçi bakalım neler olacak :)
@Gencevi İsveçin ihracatı düştü trkiyenin pek yükseldiği söylenemez tabloya göre :D

Scudo
Bugune kadar surdu :)

bu haftayı 5 ile kapatırsa şaşırmam...

Evet arkadaşlar Berat Albayrak ekonomi bakanımız oldu :D Bakalım nasıl şeyler olacak bu yeni dönemde :D dolar euro düşüyor yine ama çok yüksekte :(

dolar_4896.jpg

Dövizdeki yükselişin önünü alamazlar. Büyük firmalar, kuruluşlar önümüzdeki 2 sene içinde doların 10 tl'lere dayanacağını öngörüp önlem almaya başladılar. Ülkedeki gelişmeler şaka gibi. İyiye gidileceğine dair ben hala bir ışık göremedim. Batan bir kayığın içine dolan suyu nasıl boşaltırız'ın hesabı yerine kayık yüzdüğü sürece acaba daha nereleri gezsek, dolaşsak'ın hesabı yapılıyor.

Ekonomi şu anda saatli bomba gibi bir şey ne yaparsan yap düzelmeyecek patladığı zaman bedeli ağır olacak elbette yükü de AKP'nin sırtında.

Geçmeyi düşündüğüm siparişleri bir an önce geçmeliyim yoksa sonsuza dek yalan olacaklar :snzdglsn:

Bundan sonra da sipariş mipariş geçilmez 5 lira nedir yahu söylemesi bile kötü. Bir şeyi TL'ye çevirirken 5'le çarpmak nedir :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: RedFoX ve JusTiMe
Berat ALBAYRAK'ı arayalım :D

tabi tbmm sitesi güncellensinde :D

Umarım bu kötü gidişattan en az hasarla çıkabiliriz. Harcamalarımıza ve özellikle borçlarımıza çok dikkat edelim.

Yakın zamanda Para Politikası Kurulu toplanacak. Az miktar faiz artırılabilir tekrardan. Siparişler açısından belki bi fırsat yaratabilir. @Serkan Mıstınoğlu

@RedFoX

Bu herifi nasıl Maliye bakanı yapmadılar, son 4 yıldır buna uyarak muazzam bir ekonomi politikası yürütülüyor diye biliyorum. Türkiye de Maliye bakanı olmanın bedeli sonrasın da siyasetten silinmek demektir, Berat Albayrak ı gözden mi çıkarttılar nedir.

Geri