Scudo Sports

Döviz fiyatları 2014 sonuna ne olacak?

Scudo
2013 sonunda 2TL'nin üzerine çıkacağını ön gören ekonomist 2014 sonunda 2.5TL' nin üzerinde olacağını söyledi

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Dolar'ın 2.20 TL , Euro'nun ise , 3.00 Türk Lirasından aşağı olmayacağını düşünüyorum,daha da yükselir gidişat bunu gösteriyor..

@Mehmet Levent

Mehmet hocam 2 ayrı cümlen birbiriyle ironik olmuş :)

@Eray I

bence güzel olmuş bu ironi :) ithalatçılar düşünsün.

Arkadaş bi lastik alalım dedik Euro_-dolar fırladı

(link)

İşin diğer bir kötü yanı ise,konutlar da sürekli artıyor,

Artık ev sahibi olmakta biraz hayal gibi,ülkemizin her yanında konut fiyatları hızla yükseliyor.

Müteahhitler ise kendini haklı görüyor,her hafta bir malzemeye zam geliyor diyorlar.

@ms92

Daha da yükselmeden alın bence,yaz mevsimine doğru sezon açılır,bazı bisiklet firmaları bunu fırsat bilerek,fiyatı biraz daha katmerlendirir..lastikleri yurt dışından mı almayı düşünüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ms92
@Çağlayan

morgıç krizi kapıda. konut fiyatları düşecek. betona ülkenin geleceğini gömdüler.

• Beğen
@Mehmet Levent

Umarım öyle olur Mehmet hocam,zaten konut fiyatları bıçak gibi kesildi,müteahhitlerin söylediklerini aktarıyorum sizlere,dairem satılmaz ise satılmasın kiraya veririm diyorlar.

dolar için 2.50 öngörülüyor. euro da benzer oranda yükselir

• Beğen
her sene, bir önceki seneden daha yüksek olduğunu varsayarsak düşmesi hayal olur. yükselmesi ise gayet normal bu anlamda ;)

• Beğen
Ben de bir tahminde bulunayım. Ne de olsa söz uçar yazı kalır. 31.12.2014 günü Borsa İstanbul kapanışını müteakiben T.C. Merkez Bankası döviz alış kurlarının: 1 ABD Doları=2,4760 TL ve 1 EURO=3,4918 TL olacağını öngörüyorum. Günü geldiğinde şu linkten karşılaştırma yapabiliriz. Link şu an çalışmıyor tabii ki. Bu yüzden boşuna şimdiden tıklamayın...

• Beğen
Üretmeyen bir ekonomi, enerji de dışarı bağımlı bir Ülke, sürdürülen icraatlarla tarımı bitmiş, hayvancılığı bitmiş bir Ülke. Topraktan ümidini kesen köylüsü, çiftçisi en verimli olduğu alandan el çektirilip şehirlerde sermayenin kölesi edilmiş bir Ülke. Eğitim sistemi iflas etmiş, yıllardır doğru dürüst bir eğitim sistemi oturtulmamış bir Ülke. Askeri, polisi, öğretmeni, doktoru, adalet mensupları hepsinin itibarının sıfırlandırıldığı bir ülke. Tablo daha da kötü ama bunlar düzenin bozukluğunun başlıca sebepleri. Bu Ülke de bunlar düzelmedikçe her sene ilkbahar, yaz, son bahar, kış, ekonomik sıkıntı olarak ta 5. mevsimi yaşayıp dururuz. Ben 43 yaşındayım bu yaşıma kadar sürekli 5 mevsim yaşadım. Umarım dürüst adil bir insan çıkar gelir şu Ülkeyi düzeltir. Din tacirleri ile sahte Atatürkçülerle, sahte Milliyetçilerle bu süreçte artık sona gelindi. şimdiki nesil bizim gibi sindirilmiş değil, sabırsız ve istiyor, şükretmesini bilmiyor. hepsini bir gün yaptıkları yanlış hesapların içine hapsederler. Bu sondan yasaklamalarla da kurtulamazlar.

Birçok yerden veri toplamış biri olarak 2014 USD ortalaması=2,20 , euro = 3,05 ; Yıl içinde usd max 2,30 euro 3,10

Tabi memleketin bugünden yarına değişen politik türbülansları dışında bu :)

@Çağlayan

en ucuza nerden bulabilirsem /veya bulabilirsem ordan alacağım maxxis overdrive k2(26*1,75) daha dun trde buldum izmirde ama bilgisayar kapandı aynı yeri bulamadım ...

• Beğen
@ms92

Delta bisiklet miydi (ikiteker.com.tr) acaba , siteden mi bakmıştınız yoksa sahibinden.com muydu..

İthal bisiklet alanlar düşünüp durur artık :D Bizim için sıkıntı yok...

@ms92

Schwalbe düşünürseniz, kargo dahil çifti 48 Euro'ya geliyor,kendime şipariş verdim,öneririm ödemeyi ise paypal üzerinden yapabilirsiniz (link)

• Beğen
Tepkiler: ms92
Geri