Scudo Sports

Dondurmacı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Prof. Dr. Mahir Turhan:
Gıda sektöründeki ilerleme gelişmişlikle orantılıdır. Örneğin Türkiye’de işlenmiş ürün çeşidi, gelişmiş ülkelerdeki ürün çeşidine göre çok az. Gelişmiş ülkelerdeki tüketim alışkanlığı Türkiye’de yok. Türkiye’de kışın dondurma tüketimi yaygın değildir. Örneğin Almanya’da insanlar kış mevsiminde sanki yaz mevsimi yaşanıyormuş gibi dondurma tüketiyorlar.

Diyor profesörlerimiz peki ya siz siz ne diyorsunuz güzel KAHRAMANMARAŞ dondurması için sizce kışın yenmez mi?

Bu arada sakın sokakta dondurma satanlardan dondurma almayın hatta hiç bişi almayın.

Scudo
Bence kışın dondurma yemenin hiçbir mahsuru yok.
Zaten evlerin içi 24 C civarı. Ben yedim bi kaç kere çokta güzel oluyor
Ayrıca sokakta dondurma satanlar dediğiniz açık dondurmaları kastediyosanız
Onlar bana göre, algida gibi büyük markalardan daha sağlıklıdır.

• Beğen
Tepkiler: sare
evet aslında dondurma yememizde hiç bir sorun olmaz ama ben bikere baya yedim abarttım boğazlarım şişti ve her dondurma yedikten sonra ılık bi bardak su içmek çok yararlıymış ayrıca dondurma yiyeceksek kahramanmaraş dondurması yemek lazım

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@mutu88

Su, şeker, gıda boyası :) :) :)

• Beğen
Ben kar yağarken dondurma yediğimi hatırlıyorum dışarda hem de. Arkasından bir bardak ılık su içerseniz hiçbirşey olmaz. Tabi her bünye farklıdır, ama gene de ''yenmez'' diye bir kaide yok. Tatlıların en hafifinden birisidir hem dondurma, sağlıklı koşullarda üretilmişse her mevsim yenir, yenmelidir...

@gizer

hehee harika yaa:D :D bi yerden hatırladım sanki..:p

bnce ilkbahar, sonbahar, yaz, kış her mevsim yenebilir..çikolatalı tatlıya cnm kurbann..

• Beğen
@gizer

Bencede Algida,panda,Golf gibi kapali urunler su,seker,gida boyasindan baska birsey degil.Yararindan cok zarari olacagina inandigim seyler yinede kola icmek yerine basvurulabilir:DCunku ikiside serinletme amacli soguk seyler ve en onemli benzerlikleri susuzlugu dindirmemeleri.

• Beğen
@gizer

Hiç KAHRAMANMARAŞ dondurması yememişsiniz.
Maraş dondurması tek renktir BEYAZ :D

@LITLLE_PRINCE

Arkadaşım bir dediğin bir dediğini tutmuyor
Hem sokaktan dondurma almayın diyorsun hemde Maraş dondurması yiyin diyorsun?????

Hakikaten maraş dondurmasının üstüne dondurma tanımıyorum.

@LITLLE_PRINCE

"Dondurmam Gaymak" ı seyretmenizi öneririm. Ya da bir seyredene sorun.
Su, şeker, gıda boyası, hazır dondurmalar için söylenmiştir. Zaten espiridir kendisi :)

Bi cinnet herşeyi halledee :)

valla biz de yiyebiliriz aslında ama bizim ayarımız yok
Kahramanmaraş dondurmasını satan kişinin sürekli dondurmayı döverek kıvamda tutması gerekirken
olduğu gibi veriyor bu sebeple de bademcikler iniyor :(

ve bizler de de problem var bunu biliyoruz :)
yurt dışındakiler tadımlık yerken birçoğu doyumluk yediği için :)
sonu hüsran direk boğazlar iniyor hasta...

ondan sonra hmm senin bünyen zayıf sana dondurma yasak :D:D

işte senaryo bu hep de böle kalacak... :)

kışın dondurma yerim kahramanmaraş dondurması
ama 2-3 dakka döver sonra alırım... ;)

kim ne der bilmiyorum ama ben maraş dondurmasının üstüne dondurma tanımam.dondurmanın kralı o!!!:D

• Beğen
Geri