a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.715
Biliyorsun ABD'de enflasyon yüzde 4,2 ile beklentileri çok aştı. Bu da doları yükseltti. Bu enflasyon verileri bu kadar yüksek çıkmasaydı kısa süreliğine de olsa dolar biraz daha gevşeyecekti.sessiz sedasiz , hic bir yerde bir kelam edilmeden ; usd:8,51 ve euro:10,29 olarak yolumuza devam ediyoruz .
artik , saniyorum yeni hic bir sey alamayacagiz. 2 adet tubular lastige ihtiyacim var , 2 gundur site site dolasiyorum.
Gavur İzmir almış bütün rahmeti. Çok ilginç! 🤔(link)
265356 dosyayı görüntüle
Ne doları, ne faizi salgin hastalik bitmeden kuraklik geldi. Peşinden kıtlık kapida. Çifçi şimdiden urunun %50 si veya %60 şının telef oldugunu söyluyor. Durum hiç iç açıci değil.
Hedef küçültün, kamyon fiyatlarını inceleyin. Daha ucuza 2.el kamyon almak mümkün.Malesef değer kaybı devam ediyor. Dolar 8,5911 ile Euro da 10,4689 ile rekor tazeledi.
Excel tablosunda her gün Canyon fiyatlarını güncelliyorum.![]()
Bir aralar ekşisözlükte başlığı vardı yazar kasa yerine pos cihazı atarlar yazıyordu. Yine yazılanlardan bir tanesinde yanındaki 100 metrelik koruma ordusunu geçmesi gerek yazıyordu. En iyisi mancınık yada katapult ile atsınlar anca ulaşır.O esnada ŞAHSIM "Biz onların yalan söylediklerini biliyoruz. Onlar kendilerinin yalan söylediklerini biliyor. Bizim onların yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar. Biz onların yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz."
Gerekli mesafede yaklaşabilen birisi olsa,bu sefer yazar kasayı fırlatmaz. Yazar kasaların boyutları küçüldüğü için,bu sefer fırlatmak yerine başka bir eylem tarzı uygular bence.