Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
sessiz sedasiz , hic bir yerde bir kelam edilmeden ; usd:8,51 ve euro:10,29 olarak yolumuza devam ediyoruz .
artik , saniyorum yeni hic bir sey alamayacagiz. 2 adet tubular lastige ihtiyacim var , 2 gundur site site dolasiyorum.
Biliyorsun ABD'de enflasyon yüzde 4,2 ile beklentileri çok aştı. Bu da doları yükseltti. Bu enflasyon verileri bu kadar yüksek çıkmasaydı kısa süreliğine de olsa dolar biraz daha gevşeyecekti.
Sonbahar gelmeden Fed yükseltmeyeceğim dediği faizleri de yükseltirse işte o zaman şenlik var. :krktm:
Bizim ülkeye zaten bakma; damadı tekrar mı getirir, hayvanat bahçesi müdürünü mü güreşçiyi mi kimi canı isterse Merkez Bankası başına getirir.Faiz düşürür doların ateşini harlandırırır bi bakmışsın dolar 10 liraya ralli yapmış.
Onun için elzem ihtiyaçları şimdiden almak da fayda var.

Bi arkadaşım ev almak için işyerimize eminevimcileri çağırmıştı. Bende sormuştum bisiklet almak istiyorum acaba bunun için bende sisteme girebilir miyim diye :D baya bi gülmüştük :D

Dolar 8,54
Euro 10,41

Euro zaten rekorunu tazeliyor da dolar da 8,59'a az kaldı.

2011 yılında 4 silindirli ikinci el motosiklet aldığım paraya,2021 de bisiklet aldım.
Bu ivmeyle gider ve ömrüm yeterse bu yıl bisiklet aldığım paraya 10 yıl sonra futbol topu alırım artık.:naslyany::ckskc:

önümüzdeki günlerde bütün dünyada faizlerin artacağı düşünüldüğünde bunlar daha iyi günlerimiz

(link)
9aylik_nyi.png
Ne doları, ne faizi salgin hastalik bitmeden kuraklik geldi. Peşinden kıtlık kapida. Çifçi şimdiden urunun %50 si veya %60 şının telef oldugunu söyluyor. Durum hiç iç açıci değil.

Türk lirası değer kaybediyor.. Ama bize hep doların yuronun yükseldiği söyleniyor 😄 ama bunda da dış güçlerin, iç mihrakların, cuntacıların, parmağı var.. Yoksa, ekonomi bakanımız, tarım bakanımız, ondan sonracığıma sanayi bakanımız, hele iç işleri bakanımız asla kusur, eksik, hata arz etmezler.. Asla yanlış yapmazlar.. Küresel ekonomi bozuk, dünya yıkıldı, İngiltere çöktü, Fransa yırtıldı, Rusya pörtledi falan filan.. Bize bıraksalar dünyayı var ya, off işte ah Bi bıraksalar, ne aya sert inişi?? Direk soluğu andromeda galaksi sinde alırız İnş maşallah..

Malesef değer kaybı devam ediyor. Dolar 8,5911 ile Euro da 10,4689 ile rekor tazeledi.

Excel tablosunda her gün Canyon fiyatlarını güncelliyorum. :)

Son düzenleme:
O esnada ŞAHSIM "Biz onların yalan söylediklerini biliyoruz. Onlar kendilerinin yalan söylediklerini biliyor. Bizim onların yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar. Biz onların yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz."
Gerekli mesafede yaklaşabilen birisi olsa,bu sefer yazar kasayı fırlatmaz. Yazar kasaların boyutları küçüldüğü için,bu sefer fırlatmak yerine başka bir eylem tarzı uygular bence.

Malesef değer kaybı devam ediyor. Dolar 8,5911 ile Euro da 10,4689 ile rekor tazeledi.

Excel tablosunda her gün Canyon fiyatlarını güncelliyorum. :)
Hedef küçültün, kamyon fiyatlarını inceleyin. Daha ucuza 2.el kamyon almak mümkün.

O esnada ŞAHSIM "Biz onların yalan söylediklerini biliyoruz. Onlar kendilerinin yalan söylediklerini biliyor. Bizim onların yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar. Biz onların yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz."
Gerekli mesafede yaklaşabilen birisi olsa,bu sefer yazar kasayı fırlatmaz. Yazar kasaların boyutları küçüldüğü için,bu sefer fırlatmak yerine başka bir eylem tarzı uygular bence.
Bir aralar ekşisözlükte başlığı vardı yazar kasa yerine pos cihazı atarlar yazıyordu. Yine yazılanlardan bir tanesinde yanındaki 100 metrelik koruma ordusunu geçmesi gerek yazıyordu. En iyisi mancınık yada katapult ile atsınlar anca ulaşır.

(link)

Geri