Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Buyrun, beklerim. 😊

şimdilik bütçe buna yetiyor :) teşekkürler teklif için. belki biraz daha çok çalışmak gerekecek.

@Eshquia™ bu arada, en iyi tekne arkadaşın teknesinden yola çıkarak. arkadaş olabiliriz diye düşündüm :)

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Scudo
şimdilik bütçe buna yetiyor :) teşekkürler teklif için. belki biraz daha çok çalışmak gerekecek.

@Eshquia™ bu arada, en iyi tekne arkadaşın teknesinden yola çıkarak. arkadaş olabiliriz diye düşündüm :)
İyi de, o laf benim için de geçerli. 😂
Hadi yarışları geçtim, on beş sene tatil yaptım o teknede. Satıldığı zaman ailecek çok üzüldük. 😆

IMG_20180607_111237_345.jpg
İstanbul, Boğaziçi, soldan ikinci benim. 😊

Bisiklet parçası ithal etmek zorunda kalmasak,varsın Dolar 128.000.000.000 Türk Lirası olsun..
Ana akım muhalif medyada var şimdi 128 sayısı. Türk insanı yapmaz ama söylenir diye bir tespit var. Eline tencere alır protesto eder saat tam 21de. Halbuki, saat 21 de pencereye dakik üşüşen ahali, misal doktor randevusuna gecikir.
Gülcemal vapuru veya ötekisi ismi ayrıntısı önemli değil. Balkanlardaki mübadiller gemide gidiyor, dedem 15 yaşında konuşmlarını dinliyor. Biri diyor, Kemal paşa bize bir ağaç altı versin yeter ev mev istemeyiz, biri bunu söyleyene başıyla onay veriyor. Böyle anlatırmış rahmetli dedem, anneme. Aynı adamlar 1950 seçimlerinde 1 çuval una, bir çuval buğdaya oylarını başka partiye vermişler. Bir çuval una sattılar Atatürk ü dermiş dedem.
Mezapotamya kansere yatkın sosyal bir çevre, buranın tarihinde hep kan ve gözyaşı var. Toprakları bakmayın o kadar verimli değil sadece endemik tür sayısı fazla. Sığla ağacı, günlük ağacı, kadim bazı şeyler sadece burada yetişiyor.
Buraya kadar okuduysanız yapılacak şeyi belirtmek lazım, 8plus dolara sebep olan sadece bir grup değil, muhalifim diye beslenen yapılar. 30 kez yenilen pehlivanı değiştireceksiniz evvela. O pehlivanla her güreşe çıkıldığında ondan medet umanlar hala öğrenemedi yenileceğini. Zaten o da farkında lafla peynir gemisi yürütüyor.
Oltadaki Balık Türkiye diye bir kitap var, okuyun. 1946 dan beri ülkenim başına örülen çorapları tek tek görüyorsunuz. 8plus eski para ile 1 dolar 8milyon lira bir çeyrek asırda olmadı. 75 yıllık mazisi var işin. Nasıl düzelir? Tepenizde sizi atalete sürükleyen madrabazlardan kurtulmadan düzelmez.

Birleşik Arap Emirlikleri, yabancılara vatandaşlık verme kararı aldı.

(link)

128 milyarı hiç edeceğine Bidan denilen karektersize şimdi ayar verseydin ya. Şimdi ezseydin 128 i swapları yükseltseydin, piyasaları sıkılaştırsaydın ya. Hazır yabancıların borsada yüzde 40 dan az varlığı varken verseydin coşkuyu kimse sana bi şey demezdi.Herkes arkanda olurdu.
128 milyar böyle hallerde kullanılır.
Diyebileceğiniz tek şey dış güçler mi?
Dolar an itibari ile Asya piyasalarında 8, 44 (Saat 23:00)

128 milyarı hiç edeceğine Bidan denilen karektersize şimdi ayar verseydin ya. Şimdi ezseydin 128 i swapları yükseltseydin, piyasaları sıkılaştırsaydın ya. Hazır yabancıların borsada yüzde 40 dan az varlığı varken verseydin coşkuyu kimse sana bi şey demezdi.Herkes arkanda olurdu.
128 milyar böyle hallerde kullanılır.
Diyebileceğiniz tek şey dış güçler mi?
Dolar an itibari ile Asya piyasalarında 8, 44 (Saat 23:00)
Sahura kalktı sanırsam caponlar. Sabit kur rejimine doğru geçiş olur mu?

Asya piyasalarında şu an dolar 8,44.
Yarın malesef ki şenlikli geçeceğe benziyor.
Ne yapılır şimdi?
Büyüklerimiz kurşunlarımızı(128 milyar dolar) çarçur ettiğinden yarın çıkar herşey olup bittikten sonra dış güçler der çekilirler.
1 tether şu an 8,17 tl
Dolar ise 8,44. Aradaki arbitraj farkından yararlanabilirsiniz.
(Tether 1 dolara eşit bir altcoin dir)
Yüzde 2.5 kar
Yatırım tavsiyesi değildir
Sabit kur rejimine doğru geçiş olur mu?
Ülke kendi başına savrulup gidiyor.

Son düzenleme:
Asya piyasalarında şu an dolar 8,44.
Yarın malesef ki şenlikli geçeceğe benziyor.
Ne yapılır şimdi?
Büyüklerimiz kurşunlarımızı(128 milyar dolar) çarçur ettiğinden yarın çıkar herşey olup bittikten sonra dış güçler der çekilirler.
1 tether şu an 8,17 tl
Dolar ise 8,44. Aradaki arbitraj farkından yararlanabilirsiniz.
(Tether 1 dolara eşit bir altcoin dir)
Yüzde 2.5 kar
Yatırım tavsiyesi değildir

Ülke kendi başına savrulup gidiyor.
tether bizleri tehter mi?

emekle kazanılacak para belli. zaten emekle para kazanmaya gayret edenlerin emeğine dahası kazanacağı paraya daha kazanmadan göz dikiliyor. benim gibi maaşlı çalışana sabit gelirli deniyor. ben paramı biriktirmeyeyim diye enflasyon icat edilmiş. bu adam parayı istiflerse yastığın altına, eve giren hırsız çalamaz ise, zamanla parası pul olsun diye tüm para birimlerinin değeri ara ara düşer. gider mal alırsın ya da bankalar der ki, ben sana enflasyon kadar faiz vereyim. şimdi bu parayla bir öküz alıyorsun seneye öküzün çeyreğini alamayacaksın gel paranı ver bana ben de onu faizle ihtiyacı olana satayım vs vsvs bu hikayeyi hepimiz biliyoruz.

çalışarak zengin olmak artık çok az kula nasip.

emekle kazanılacak para belli. zaten emekle para kazanmaya gayret edenlerin emeğine dahası kazanacağı paraya daha kazanmadan göz dikiliyor. benim gibi maaşlı çalışana sabit gelirli deniyor. ben paramı biriktirmeyeyim diye enflasyon icat edilmiş. bu adam parayı istiflerse yastığın altına, eve giren hırsız çalamaz ise, zamanla parası pul olsun diye tüm para birimlerinin değeri ara ara düşer. gider mal alırsın ya da bankalar der ki, ben sana enflasyon kadar faiz vereyim. şimdi bu parayla bir öküz alıyorsun seneye öküzün çeyreğini alamayacaksın gel paranı ver bana ben de onu faizle ihtiyacı olana satayım vs vsvs bu hikayeyi hepimiz biliyoruz.

10 yıldır öğretmenim. Tek varlığım 2 tane karbon yol bisikleti 1 tane 10 yıllık toplama şehir bisikleti. Çalışarak kim zengin olmuş ki?

Eve giren hırsız eğer azimliyse, yanında takım taklavatı da varsa en fazla duvara monte televizyonu söker, yanında da kapı girişindeki kutudan bozukları alır gider.

Esas takım elbise giyen, dilinden din, iman, kuran eksik olmayan, meydanlardan höyküren, açıkça aklımızla billur geçen, gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen sonra da eleştrileri haksız bulup kafamıza keyif çayı atan hırsızlar tehlikeli.

Hem para hem sağlık daha iyi olmazmı?😁

Hem para hem sağlık daha iyi olmazmı?😁
Tadından yenmez.
Haklısınız, 3 hafta önce koronadan ölüyordum. İyileşince bende sağlık zenginliktir diye düşündüm.
Geçmiş olsun.
150likler diye bir liste var. Atatürk zamanını okuyanlar bilir. 11 kasım 1938den sonra hepsi teker teker geri gelmiş, meclise girip milletvekili olmuş, cumhuriyetin harcını karan gerçek vatansever milletin asıl vekilleri meclisten temizlenmiş ve 1940 yılı geldiğinde kira köşelerinde ömürlerini doldurmaya başlamışlar ve yokluk içinde vefat etmişlerdir. Karşı devrim 9 kasım 1938 de başlamış gençler. Şimdi doların nereye dingildeyeceğini bilemiyorsak sebebini 2000 lerin başında değil, ta 83 yıl evvelinde arayın. Milletin aklıyla dalga geçilmeye başlanan tarih 9 kasım 1938. O zaman tekke ve zaviyeler yasaklı ve kapalı, osmanlı hanedanı yurtdışında, mason localarının tüm mal varlığı halk evlerinin. Bugün sultandan sitesinden fes almak istediğinizde sikkeyle ödeme lüksüne sahipsek, nur içinde yatsın ismet paşa sayesinde. Lions kulübünde ikbal arayan gençler devşiriliyorsa cennet mekan celal bayarın imzası sayesinde.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri