Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Bir de 128 milyar dolar sorusunu soran kesime şunu söylemek istiyorum bu bahsi geçen para inanıyorum ki emin ellerdedir.

Bir rivayete göre, Merkez Bankası 128 milyar dolar ile pudra şekeri stoklamış. Malum ülkede pudra şekeri talebi inanılmaz bir şekilde artmış durumda. Bu talep patlamasını öngörerek doğru zamanda doğru yere yatırım yapmayı akıl eden tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum.

Ülkenin üzerine 300 milyar TL'lik yük bindirdikleri filan bunlara inanmayınız.
Helalleşiriz olur biter. Nedir yani, araya hukuk mukuk mu alalım. Hukuk üstün filan gelir, ne gerek var.

Allah sonumuzu hayır etsin . . .

Globalde dxy yani dolar endeksi çok yükseldi.Çok çok yakında MA55 ortalamadan bir düzeltme yiyecek gibi.:okyrm: Yani geri çekilme bekliyorum. (Tabii ki bizim devlet yönetimi, teknik analizi tarumar etmeyi başaran temel analiz uzmanı olduğundan belli de olmaz.)
Yatırım tavsiyesi değildir.

Merkez bankası yıl sonu dolar beklentisini 7,95’ten 8,57’ye yükseltti dün. Demek ki artık 8’in altına düşürmek gibi bir hayalleri bile kalmamış.

Merkez bankası yıl sonu dolar beklentisini 7,95’ten 8,57’ye yükseltti dün. Demek ki artık 8’in altına düşürmek gibi bir hayalleri bile kalmamış.

Merkez bankası'nın önceki tahminlerinde gösterdiği üstün performans göz önüne alındığında "Dolar 9 plus" konu başlığı yakındır gibi görünüyor. Halkbank, S400 ve Doğu Akdeniz doğalgaz konuları da sırada zaten.

Yurt içinde anket yapılıyor, Türkiye cumhuriyeti nin ekonomisini kim düzeltir diye, elbette siyasi liderlerin pek çoğu var, rte, Binali, soylu Süleyman, Ekrem, Mansur gibi ve tabiki Bilal emmi ile damat berat da var.. Milletin yarıya yakını berat gittiği halde berat albayrak demiş xD, yahu şu millete bir de alkol versek acaba sonuç ne olurdu, düşünemiyorum.. :kedicik::hihi::acpsnr:

Berat görevdeyken videosu da var, bunlar diyordu, bunlar var ya, doları 6 lira olacak, 7 lira olacak, bunlar öyle zannediyor diyordu.. Sonra ekliyordu, korkmayın vatandaşlarım, müsterih olun, arkanızda koskoca Türkiye cumhuriyeti var diyordu.. Ağlayacağım şimdi ahan da sonuç ulan Bulgar levası Azeri arası bile Türk lirasından değerli..
Bu arada çaykur da batmış.. Bu da vatana millete hayırlı olur inş maş.. 2011 lerden itibaren bakın yıl yıl, tablosu var.. O kadar saçma sapan inişler çıkışlar var ki.. Düşünün ülkenin halini.. Dünyanın en çok çay tüketilen ülkelerinden birinde yaşıyoruz.. Günde ortalama 240 milyon bardak çay içiliyormuş ve çaykur bu ülkede zarar ediyor.. Bu da cehape zihniyetinin, dış güçlerin, iç mihrakların ya da fetöcülerin suçu.. Bilemiyorum belki üst akıl, stokçular ya da altın ve kan lobisinin hatta deniz tarağı gönüllüleri nin hatası haince planı ya da siyasi yapılanmasının sonucudur =D

Merkez bankası TETHER alabilir. Dolar ile aynı fiyat :harika:
(link)
Tetheri kullanmayı bilirseniz para kazanabilirsiniz. Ben bitcoin yükseltme yaptıktan sonra düzeltme yaparken herkes tethere kaçmadan önce tether alıyorum. Sonra tether yükselince de satıyorum.
Geçen merkez bankası başkanı kovulunca dolar atmadan akşamında tether almıştım. Pazartesi dolar yükselince de Tetheri satmıştım.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Dolar endeksinin ve Amerikan 10 yıllıklarının düşüş eğiliminde olduğunu düşünürsek Merkez, faizi sabit tutsa bile dolarda bir miktar geri çekilme görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir

Dolar endeksinin ve Amerikan 10 yıllıklarının düşüş eğiliminde olduğunu düşünürsek Merkez, faizi sabit tutsa bile dolarda bir miktar geri çekilme görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir
açıkçası ben artık bu konudan ümidimi kestim. malesef bir süredir en doğru zaman şimdi ki zaman diyip asla geri gelmeyen fiyatlardan dolayı anlık alımlarımı artık ertelemiyorum. amazon usa ve bankanın uygulamaları sebebi ile kurdan yaklaşık 30 kuruş civarı fark yiyoruz.
epeydir beklettiğim alışverişimi 8.15-8.20 den yaptım ancak karta 8.40 civarı bir kur yansımış.
akıllı politikalar izleyene kadar dğerli yöneticilerimiz fakirleşmeye devam edeceğiz malesef, coğrafya kaderdir

Tam da bu konuyla ve fazlasıyla ilgili izlediğim en objektif ve en çarpıcı mini belgesel:

Videoyu izleyeyim dedim, yorumları okumaya daldım, içim parçalandı. Gençlerin ümidi kalmamış, çalışanlar borç girdabına girmiş. Halimiz içler acısı.

Videoyu izleyeyim dedim, yorumları okumaya daldım, içim parçalandı. Gençlerin ümidi kalmamış, çalışanlar borç girdabına girmiş. Halimiz içler acısı.
“Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk

umudumuzu tabi ki yitirmeyeceğiz. biz inat ettikçe rüzgar tersten daha şiddetli esmeye devam ediyor. gideceğiz dedikçe daha sert esiyor. evet gideceğiz ancak bacaklar nereye kadar dayanır allah bilir.
belki yanlış spordayız, yelkene mi geçsek tersten esen rüzgarı kullanmak için...

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
umudumuzu tabi ki yitirmeyeceğiz. biz inat ettikçe rüzgar tersten daha şiddetli esmeye devam ediyor. gideceğiz dedikçe daha sert esiyor. evet gideceğiz ancak bacaklar nereye kadar dayanır allah bilir.
belki yanlış spordayız, yelkene mi geçsek tersten esen rüzgarı kullanmak için...
Buyrun, beklerim. 😊

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Geri