trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Mehmet Metin Levent Yatırım tavsiyesi yapmış ama anlayamadık.
Bir de 128 milyar dolar sorusunu soran kesime şunu söylemek istiyorum bu bahsi geçen para inanıyorum ki emin ellerdedir.
Helalleşiriz olur biter. Nedir yani, araya hukuk mukuk mu alalım. Hukuk üstün filan gelir, ne gerek var.Ülkenin üzerine 300 milyar TL'lik yük bindirdikleri filan bunlara inanmayınız.
Merkez bankası yıl sonu dolar beklentisini 7,95’ten 8,57’ye yükseltti dün. Demek ki artık 8’in altına düşürmek gibi bir hayalleri bile kalmamış.
Tetheri kullanmayı bilirseniz para kazanabilirsiniz. Ben bitcoin yükseltme yaptıktan sonra düzeltme yaparken herkes tethere kaçmadan önce tether alıyorum. Sonra tether yükselince de satıyorum.Merkez bankası TETHER alabilir. Dolar ile aynı fiyat
(link)
açıkçası ben artık bu konudan ümidimi kestim. malesef bir süredir en doğru zaman şimdi ki zaman diyip asla geri gelmeyen fiyatlardan dolayı anlık alımlarımı artık ertelemiyorum. amazon usa ve bankanın uygulamaları sebebi ile kurdan yaklaşık 30 kuruş civarı fark yiyoruz.Dolar endeksinin ve Amerikan 10 yıllıklarının düşüş eğiliminde olduğunu düşünürsek Merkez, faizi sabit tutsa bile dolarda bir miktar geri çekilme görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir
Videoyu izleyeyim dedim, yorumları okumaya daldım, içim parçalandı. Gençlerin ümidi kalmamış, çalışanlar borç girdabına girmiş. Halimiz içler acısı.Tam da bu konuyla ve fazlasıyla ilgili izlediğim en objektif ve en çarpıcı mini belgesel:
“Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal AtatürkVideoyu izleyeyim dedim, yorumları okumaya daldım, içim parçalandı. Gençlerin ümidi kalmamış, çalışanlar borç girdabına girmiş. Halimiz içler acısı.
Buyrun, beklerim. 😊umudumuzu tabi ki yitirmeyeceğiz. biz inat ettikçe rüzgar tersten daha şiddetli esmeye devam ediyor. gideceğiz dedikçe daha sert esiyor. evet gideceğiz ancak bacaklar nereye kadar dayanır allah bilir.
belki yanlış spordayız, yelkene mi geçsek tersten esen rüzgarı kullanmak için...