OzenBaksi
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- Özen Bakşi
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Şaka değil ne yazık ki, ateş bastı iyice şimdidenUmarım şaka yapıyorsunuzdur.😶
Şaka değil ne yazık ki, ateş bastı iyice şimdidenUmarım şaka yapıyorsunuzdur.😶
7.41 yine fena değil sanki, gerçi banka ne yansıtacak işlem tamamlandığında. iptal şansı vardır illa ki?Şaka değil ne yazık ki, ateş bastı iyice şimdiden![]()
22.30 itibari ile ülkemizdeki kripto para borsalarında 1 tether, 7.71-7,74 TL bandında.
Tether denilen bu stabil coin 1 dolara eşittir. Fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir
Provizyona düşmedi henüz, merakla bekliyorum. Başta bir miktar yüksek geldiği için 7,41’i banka kuru olarak düşünmüştüm. Meğer yer yerinden oynuyormuş o sıralar.7.41 yine fena değil sanki, gerçi banka ne yansıtacak işlem tamamlandığında. iptal şansı vardır illa ki?
İyi hatırlıyorum, Kılıçdaroğlu söylemişti.Şu sözleri bir yerlerden hatırlıyor musunuz arkadaşlar?
"Siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz"
En kotu 530 a dusersin, isini görür 😊Ben yine ay sonunu bekleyim. Kurlar da oturur bi nebze olsungarmin 830 bundle vardı sepette, 1 ay daha idare ederiz.
beyaz yakalarak olarak hazirana kadar 830 hayalleri, sonrasında 530 oluyor. sene sonuna doğru sonra alırım oluyorEn kotu 530 a dusersin, isini görür 😊
Benim sepette direto xr vardi ben ne edeyim.😆😆beyaz yakalarak olarak hazirana kadar 830 hayalleri, sonrasında 530 oluyor. sene sonuna doğru sonra alırım oluyor
son şans olarak görüyordum bunu![]()
2021 yılında ,padişah fermanı ile yönetiliyoruz resmen.Geçen sabah bir kalktık baktık ki,ülkenin 2 ilinin sınırı değişmiş.Zırt pırt Merkez Bankası başkanının değiştiği bir yerde stabiliteden, istikrardan söz edilemez.
Stabilitenin olmadığı yani güvenin olmadığı bir ülkeye döviz, para hiçbirşey girmez.
Mi acaba?2021 yılında ,padişah fermanı ile yönetiliyoruz resmen.
bizimki de divan a danışıyor diyorlar.seninde kötüymüşBenim sepette direto xr vardi ben ne edeyim.😆😆
Son mecazı mürsel bükücüsü, Çetin@hamlet2006 259277 dosyayı görüntüle bizimki de divan a danışıyor diyorlar.
Zırt pırt Merkez Bankası başkanının değiştiği bir yerde stabiliteden, istikrardan söz edilemez.
Stabilitenin olmadığı yani güvenin olmadığı bir ülkeye döviz, para hiçbirşey girmez.