Çağdaş78
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.492
- İsim
- Çağdaş
Reddit'te buna benzer bir yaklaşım vardı. İstesem doları düşürürüm dedim inanmadılar, istifa ettiğim gibi dolar düştü şeklindeydi. Bir de Efe Aydal'ın troll karakteri Hans Bilal yöntemi var. Hatta bir videosunda "kardeşim doğuda elektrik kaçak olduğu için bedava değil mi yerli bilgisayarlar ile bitcoin kasalım sonrada satarız" diyordu.Şimdi hepinize uzman sorusu
Berat, istersem doları düşürürüm dediydi ya
1.Berat istifa ettiğinde doların düşeceğini biliyordu da öyleyse istifa ederim dolar düşsün mü dedi.
2.Yoksa dolar mı Berat'ı düşürdü.
Benim devreler yandı.
Dediğin oluyor şu an 8,40a doğru... Çok dengesiz ekonomimiz var, 18kasımda MB faiz açıklaması yapıcakmış. Faiz haramdır diyecek ve 9 olucakYokardan aşağı bırakılan elastik top serbest düşüş yapar. Sonra zıplar. Yokardan aşağı atılan elastik top, daha hızlı düşer ammaaa daha yükseğe zıplar.
Baktın dolar 8.40 şaaaak bir damat istifa ettirirsin. Afallar kur, ertesi gün bir damat daha basar istifayı. Devrisi gün bir damat daha istifa eder. Kur yerle bir. Şaaaak diye olacak ama istifalar.Dediğin oluyor şu an 8,40a doğru... Çok dengesiz ekonomimiz var, 18kasımda MB faiz açıklaması yapıcakmış. Faiz haramdır diyecek ve 9 olucak
Bu düşüş hayra alamet değil hemen yastık altı dövizlerimizi çıkarıp TL'ye geçirmemiz lazım. Adamlar o kadar okumuş bakan yada başkan olmuş yani vardır bildikleri. Çalıştığım ofisten örnek vereyim bugün bu yazdığımı ciddi olarak yapan birisi vardı, dövizleri ve altınları elden çıkarmak lazım diyerek çıktı. Kendisine madem TL değerliydi niye döviz aldın diye sorduğumda ise bir ton şey söyledi ama elimden buraya yazmak gelmiyor. Kendi yağımda kavruluyorum başıma iş açmaya gerek yok.Tarihi bir an yaşadım yine kendi adıma. Şov haber “ekonomide bahar havası yaşanıyor” başlığıyla haber yaptı, dolar sert düştü dedi. Reyis de TL’ye güvenin demiş
246856 dosyayı görüntüle
euro 9.2
Dolar 7.8
Bu da sert düşmüş haliGeçen yıl 3 liraya alınan herhangi bir ürünü bu yıl 4 liraya gördüğümüzde “kelepir” diyoruz
"8 -" niye demiyoruz da 7+ diyoruzArtık başlığı dolar 7 plus diye güncelleme vakti geldi.
En mantıklısı. Artık dolar başaşağı verdi 1.16 liraya kadar yolu var. Ama 19.99 lira algısı gibi düşün. 20 liraya 1 kuruş var ama benim tüketiciler öğrendiğim 19.99 u 10 lira ila 19 lira arasında algılıyorlar. Burda liramızı değerli göstermekse amaç 1+ 20 puntonun yani 2 punto ile 6.8 yazmak. 1 + 6.8 lira yazsak vay be dolar 1 lira dan az fazla gibi algılanır."8 -" niye demiyoruz da 7+ diyoruz![]()
Adam kendini feda etti 8'den düşürdü.![]()
Eğer beni 2002 de danışman alsalardı, 6 yıldır hilafetle yönetiliyor olurduk. Başkanlık sistemi de 12. Yılını kutluyor olurdu@Mehmet Metin Levent
Bu teorinizi Cimer'den ulaştırırsanız MB'de sağlam bir kadro elde edebileceğinizi düşünüyorum.