Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Açlık sofulugu bozar demişler.
Böyle giderse gazetelerin ilk sayfası malum kişi ve anlayışa destek manset/yazıları ile doldurulur. Geri kalan tüm sayfalar ise 3. sayfa olur.
@Sadettin Z. O meshur " Günlük 10 dolara calisilan ulke " ligindeyiz artik.

Scudo
Eve ekmek götüremeyeniniz var mı? Niye şimdi böyle şeediyonuz? Lütfen istirham ederim. Ekmek var ekmek, ekmek yiyin. Dolar euro ile ne işiniz var sizin. Böyyle bişi olabilir mi ekmeksiz evimiz yok süpanallah. Lütfen.

@Cristo20 akademik makale yazmiyoruz ama duzgun yazi yazmak ve Turkce'mizi dogru kullanmak zorundayiz. En azindan karsindakine/okuyana saygi acisindan .
bende ondan bahsediyorum hatalara bakarsak herkes hatalı sizin yazınızda kelime hataları var ben bir şey demiyorum bunun için.

@Cristo20 akademik makale yazmiyoruz ama duzgun yazi yazmak ve Turkce'mizi dogru kullanmak zorundayiz. En azindan karsindakine/okuyana saygi acisindan .
İmlaya dikkat ediyorsunuz, forumda yaptığınız gönderiye post diyorsunuz.😃 Ona yasak yok kural yok. Herkes işine geldiği gibi. Not: Sizi kastetmiyorum.

İmlaya dikkat ediyorsunuz, forumda yaptığınız gönderiye post diyorsunuz.😃 Ona yasak yok kural yok. Herkes işine geldiği gibi. Not: Sizi kastetmiyorum.
benlik hiç sıkıntı yok hocam zaten buraya kafa dağıtmaya giriyorum yeni bilgiler öğrenirim diye sosyal platformlarda hatalara kafa yormaya kalksak ohoooooooo

Sapla samanın karışması tam olarak bu oluyor.

"Evimize ekmek götüremiyoruz" diyerek Reis'e isyan eden Malatyalı servisçi abimiz, "O ekmeğin piştiği fırındaki meşe odunlarını tek tek münasip bir tarafına monte ederiz" tehdidinden sonra tornistan etmişti ya...

İster misiniz damat bey de yarın çıkıp "Biz kayınpederle kendi aramızda şakalaşıyorduk yav, amma ciddiye aldınız" demesin? :)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: TafLan ve MakRo
Gazı Erçel i hatırladım birden. Devalüasyon kararı öncesi 50 milyarlık dolar almıştı. Doviz pozisyonu mu alacaklar acaba pazartesi sabahindan once ? Likit yumurtacı bakanın mısır yeminde vergi kararı gibi..
Yok birbirlerinden farkları. Atanmış -seçilmiş , sivil- askeri....makamlardaki yanlış insanlar....

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TafLan
Geri