Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Bence buradan, 2 ay önce dehşetle okuduğumuz "tanımadık dil konuşan bir ülkede saldırıya uğrayıp, başından kanlar akarken cepten bağlanıp, foruma yardım çağrısında bulunan arkadaş" tan daha hoş bir hikaye çıkabilir...😁..Şu yağmurlu günlerde fenada olmaz hani..

Muhalif ekonomistler çaktırmadan ahaliyi 15 liralık dolara hazırlıyorlar. İzleyen hadi ordan diyor, olursa vay be adam bildi diyecekler. Halbuki biz başlığı daha yeni 8plus yaptık.

Muhalif ekonomistler çaktırmadan ahaliyi 15 liralık dolara hazırlıyorlar. İzleyen hadi ordan diyor, olursa vay be adam bildi diyecekler. Halbuki biz başlığı daha yeni 8plus yaptık.
Konu başlığı da i-phone gibi kendini geliştiriyor :hihi: Yakında 13'ü çıkar :kahve:

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
1604306145108.png
Güncel kurları yazalım da, 1 sene sonra bakıp keşke şimdi de 9 olsa deriz. 2021 kasım tahminim: normal seyir devam ederse dolar 13 euro 15 olur. Piyasadaki 7000 tl bütçeli tourney bisikletlerin incelemesi diye başlık açarız. Bisikletlerinize sıkı sıkı sarılın. Altın değerinde olacaklar. İkinci elde nakite sıkışıklık sebebiyle çok ucuza satılan güzel bisikletler görüyorum: Bisiklet almayı düşünenler bunu mutlaka değerlendirsin.

@Serkan Mıstınoğlu, 2 ay sonra, şey 10 lira olunca açılacak başlıklar;
"demir aynakolla tourney aynakolun farkları"
"tourney mucizesi"
"tourney aynakolu olanın demir aynakolu olana selam vermemesi"
"tüm maaşımı bastım tourney sistem döşedim"
"kredi çektim tourney sistem döşedim"
"avrupada tourney diye bi sistem varmış uçuyomuş, almanyadaki dayımda varmış"

Son düzenleme:
245957 dosyayı görüntüle
Güncel kurları yazalım da, 1 sene sonra bakıp keşke şimdi de 9 olsa deriz. 2021 kasım tahminim: normal seyir devam ederse dolar 13 euro 15 olur. Piyasadaki 7000 tl bütçeli tourney bisikletlerin incelemesi diye başlık açarız. Bisikletlerinize sıkı sıkı sarılın. Altın değerinde olacaklar. İkinci elde nakite sıkışıklık sebebiyle çok ucuza satılan güzel bisikletler görüyorum: Bisiklet almayı düşünenler bunu mutlaka değerlendirsin.

3 saat sonra durum bu.

Screenshot 2020-11-02 at 12.16.15.png

Sürpriz bir gelişme olmaz ise, başlık güncellemeye doğru gidiyor dolares emmi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Türkiye ekonomisi, bir dönüm noktasında. Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi." dedi.
(link)
Türk Milletini,Çin'in eski hali gibi, 3 kuruş paraya ucuz iş gücü olarak kullanma niyetindeler galiba. Bunu da "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi."diye gazlıyorlar. Ayda 100 Dolara çalışan Türkler.
Allah'tan korkmadıkları kesin de,bari kuldan biraz utansalar.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Türkiye ekonomisi, bir dönüm noktasında. Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi." dedi.

Bir sahnede Recep İvedik kahve falı bakarken "Sana kabaran bir şey var" diyordu. Damat beyimiz de, bize doğru kabaran bir dalgadan bahsediyor; hayır mı şer mi göreceğiz artık...

@Burak Altaç
Pandemide çalışana destek ayağına çıkardıkları ücretsiz izin ve kaşla göz arasında torbaya tıkıştırdıkları esnek çalışma yasası ile kölelik düzenini bir noktaya getirdiler bile.

25 yaş altı ve 50 yaş üzeri çalışanların sosyal haklarını traşladılar. İşten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin yasası ile işsizlik maaşı ödemek yerine 1070 lirayla açlığa mahkum ettiler insanları. İşverene hakkını arayan işçiyi ücretsiz izin ile tehdit etme sopasını verdiler.

İlerde bir dalga var hakikaten ama yatırım değil tsunami gibi geliyor.

yılbaşına kadar 9.15 den fazla olacaktır.yüklü miktarda almasam da ehhh işte güzel kar ettik beee.

Geri