Amerikadaki enflasyon da var. Dolar da değer kaybediyor dolara karşı. Nerdeee o eski dolarlar.Dolar, euro alarak kar elde edilmez.Ancak kendi kendini korur. Sonuçta 1 dolar yine 1 dolardır.
Amerikadaki enflasyon da var. Dolar da değer kaybediyor dolara karşı. Nerdeee o eski dolarlar.Dolar, euro alarak kar elde edilmez.Ancak kendi kendini korur. Sonuçta 1 dolar yine 1 dolardır.
Azcık enflasyon iyidir, ekonomiyi canlı tutar. Japonya'da deflasyondan dolayı ekonomilerini durgunlaştırıyor.Amerikadaki enflasyon da var. Dolar da değer kaybediyor dolara karşı. Nerdeee o eski dolarlar.
Evet iyidir. Arkadaşlar iyidir. Az enflasyon, paranın en iyi arkadaşıdır.Azcık enflasyon iyidir, ekonomiyi canlı tutar. Japonya'da deflasyondan dolayı ekonomilerini durgunlaştırıyor.
Enflasyonun azı iyidir.
Eğer ki fiyatlar genel seviyesi, enflasyondakinin aksine düşüş eğilimine girerse, müşterilerin talepleri de düşme eğilimi gösterir ve piyasa durgunlaşır.Evet iyidir. Arkadaşlar iyidir. Az enflasyon, paranın en iyi arkadaşıdır.
Hiperenflasyon var ki, evlere şenlik. Hiç girmeyelim, çıkması zor.Eğer ki fiyatlar genel seviyesi, enflasyondakinin aksine düşüş eğilimine girerse, müşterilerin talepleri de düşme eğilimi gösterir ve piyasa durgunlaşır.
For example
Mesela x marka karbon bisikletin geçen seneki fiyatı 100 lira, bu sene 98 lira, seneye de 95 liraya düşmesi beklenirse müşteri der ki "arkadaş ben bu bisikleti niye şimdi alayım ki, seneye nasıl olsa düşecek seneye alırım" der. Bu talep düşüklüğü; satışları, üretimi herşeyi düşürür, bir müddet sonra piyasayı tıkar.
Bundan dolayı özellikle bizimki gibi ekonomilerde azıcık enflasyonun çok da kötü olmadığı söylenebilir. Yüksek enflasyon ise her daim kötüdür.
Bir sıfırı sileriz hocam dert ettiğin şeye bakOhh mu desem ahh mı desem..
246044 dosyayı görüntüle
Trump seçilirse 10 olacak galiba. Korkuyorum. 1i 10 görmek. Vah vah!
Ohh mu desem ahh mı desem..
246044 dosyayı görüntüle
Trump seçilirse 10 olacak galiba. Korkuyorum. 1i 10 görmek. Vah vah!
Cem Uzan "Mazot 1 YTL olacak" dediğinde 1 Lira 70 cent ediyordu. Bugün dolar 8,52; mazot 6 Lira yani 70 cent.
Ülkemizin mücadele ettiği ekonomik saldırı ve de dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle,her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde; Türk Milletinden beklenen özveriyi rica ediyor ve Şahsım olarak, asgari ücrete %7 oranında zam yapıyorum.çok merak ediyorum asgari ücret ne kadar olacak
Size de yaranılmıyor haaa. Euro 10 TL'yi geçince "Euro 10 Plus" yazarsınız, 20 TL'ye kadar rahatsınız.246060 dosyayı görüntüle
hazır mıyız gençler
Gidip bir Number of the Beast dinleyeyim bari...![]()
Arkadaşlar, gördüğünüz gibi Avrupa, Şeytan'ın Kilisesi'nin sembolü olan 666 sayısını ters çevirmek suretiyle (evet, bunu da yaptılar) subliminal mesajlar vererek halkımızı şeytanın dini olan Satanizm'e yönlendirmek istemektedir. Euro alım-satımı yaparak küffarın bu sinsi ve hain planlarına alet olmayalım, yerli ve milli paramızdan şaşmayalım.
Cebimizdeki parayla bir şey alamıyor olabiliriz ama en azından dinden-imandan çıkmamış oluruz.