Ronin45
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.602
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Muhtarlar büyük oyunu bozmuşlar.
Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşamanın bir bedeli var elbette. Ecdat kanları ile suladı diye yan gelip yatacağınızı mı sandınız. Yok öyle şey. Onlar kanları ile ödedi bedelini biz de vergilerle ödeyeceğiz. Genel sağlık sigortası gibi güzide çözümlerle işsiz kalan insan bile bundan kaçamayacak. Bu coğrafyada dakikada 18 nefesten hesap ederseniz, aldığımız havanın bedelini bile ödüyoruz. Mesela ben 8 yıldır istanbula gitmedim, dolar ödeme garantili körfez köprüsüne tıkır tıkır vergimi ödüyorum, aldığım her nefesin karşılığını ödüyorum bir güzel. Öderim de. Nefes aldığım sürece öderim. Çünkü biz, 3 kıtada beygir koşturmuş ecdadın torunlarıyız. Bu can bu bedende olduğu sürece vergisini verecek arkadaş. Vergi vermeme kimse engel olamaz.konuyla alakası var mı bilmiyorum ama bu patlama çekimser kalan lübnanı ekonomik zora soka sokup yunan fransız israil enerji birliğine sokmaya dönerse Türkiyede buna sessiz kalmayabilir alın size ek vergiler
Sizin hesap dün izlediğim videodaki gibi "yani ben İskoçyadayım bana güzel oluyor ama Türk halkına kötü tabi, yani ben İskoçyadayım İskoçya" diyordu.Ayıptır söylemesi finans piyasasında biraz kar ettim. High end aero bisiklet almayı düşünüyordum. Son anda vazgeçtim, uzerine biraz daha ekleyip Turkiye'den arsa mı alsam diyorum.
Reyizden Allah razı olsun, ekonomiyi supersonik hale getirdi. Bi arkadaş evden çalışma donemi başladıktan sonra Çeşme'de ev tuttup oraya geçti. Bu hareketini vizyonsuz olarak değerlendirdik ams adam finansal deha çıktı. 2 ay daha kalacakmış, ev kirası bedavaya gelmiş.
Abi bize güzel. Sirinim bozuluyor gördükçe, keyiflenmiyorum ama bu bizim işimize geldiği gerçeğini de değiştirmiyor.Sizin hesap dün izlediğim videodaki gibi "yani ben İskoçyadayım bana güzel oluyor ama Türk halkına kötü tabi, yani ben İskoçyadayım İskoçya" diyordu.
Ekşi sözlükte yazar kasa yerine buzdolabı atalım diyenlerden tutun istifa diyene kadar herkes var. Yani genel olarak bakınca herkes şikayet ediyor görüyoruz ama nedense sonuç hep aynı oluyor. Sırf merakımdan acaba sadece karşı tarafa mı bakıyorum diyorum, bu aralar yandaş tvlerden de ses çıkmıyor farklı şeylere yorumluyorlar. En iyisi ben yurt dışında gelin adayı bakayım, bakın yabancıya gitmeyeyim varsa çevrenizde ter temiz karta kaçmaya başlayan çocuğum
Bu adam yapıyorsa ben neden yapamayayım değil mi ?