@Mehmet Altuğ Şu mesajın alnı olsa da öpsem.. 👏👏
Şimdi yiyen varsa buyursun.
236370 dosyayı görüntüle
(link)
* mesafeden dolayı başarısız kalacak eylemdir. bir ihtimal 5. katman koruma çeperine isabet ettirebilir.
* 10 kilometre fırlata biliyorsa olur.
ancak o kadar yaklaşır.
onuda havada vururlar.
* erdoğanın o sırada bulunduğu şehirde kucağında yazarkasa ile dolaşamazsın bile.
Öyle demeyin.Resetlemek de önemli.
Ayasofyayı tekrar kapatıp açmamız lazım.
Bunun bir benzerini takip ettiğim bir youtube'da yayın yapan sizin memleketli var o da demişti. "Mesela baş örtüsüne yasak getirirler, seçimden sonra yasağı kaldırırlar. Bakın artık bizim ablalarımız bacılarımız rahatça gezebiliyor derler" demişti. Yani Ayasofya içinde aynısı yapılabilir neden olmasın, "onlar konuşur x parti yapar" (reklam ve kışkırtma olmasın)
Yaptılar, hatta yapıyorlar da zaten. Misal ben yap işlet devrette çalışıyorum. Firmaya devlet dolar ile para öderken firma bize öderken eli titriyor, misal 2020'de ilk başlarda %3 zam yapıldı sonra birer mail atılıp zam olmayacak "bizim Allah'ımız var" dediler geçiştirdiler. İşin bir tarafı çıkmak istesek çıkamayız da. Pandemi süresi boyunca işten çıkışlar sürekli uzatılıyor. Şimdi eylül ile birlikte benim kira artacak, elektrik, su, aidat, ısınma, tüp mutfak masrafı tek kişi olduğum halde sürekli artıyor. Asgari ücretten 1 tık yukarıda çalışıyorum, zaten bu gidişle memleket yolu görünüyor bana. Ailem ile kalıp asgari ücretli bir işte çalışsam her ay kafadan 1500 lira cebimde kalacak.
Geçenlerde 2. el aksiyon kamerası alacaktım 200-300 daha koyup sıfır alma yolundaydı. 1 hafta olmadı, aliepressten 1100 liraya gelen ürün şuanda 1550 lira oldu.
Dediğim eleman bu işte
@hamlet2006 Süleyman abi. Adamın başı bir beladan kurtulmuyor. Çok enfes videoları ve konuşmaları var.
Efe Aydal' ın - Hans Bilal serisinden bir video.
" Şaakkkkkk " efektli çözüm videosu :