Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Resmî gazete ile döviz kuru haberleri yasaklanmış. Bu başlığa bu bilgilendirmeden sonra artık yazmamız hoş olmaz. Sevgiler ve de saygılar.

Dövizden bana ne. Çok güzel bir ktm almak istedim. Üzerine 1699 eur yazmışlar. İşsizim. Birikmişim var. O zaman dolar 4 liraya yakın. 6800 lira ver al. Full slx (Ben slx severim) ve fox maşalı. Du bakalım hele belki 3 yıl iş bulamayız el elde baş başta kalırız dedik almadık. Şimdi bugün aynı bisiklet 2017 model hala 13bin lira. Döviz bana ne dedirtmiyor.

Bisiklet forumda bende sevmiyorum dolar döviz yazmak, ama içim acıyor. Çok harika insanlar, sen ben biz, bizlerin evlatları; bunların geleceği çalınıyor. Bu forum maalesef istemesekte, dövize endeksli.

Bu forum dövize endeksli evet ama dövizin de ötesinde sosyoekonomik politikalar, uygulamalar daha önemli. Yoksa kalabalık ( bu bir politikadir) bir şehrin göbeğindebisiklet sürerken bir hafriyat kamyonunun ( bu da bir politikadir) altında kalıp ölebilir, yada bacaklarımizi kaybedebiliriz.
Bu bir " herşey dahil " politikasıdır.
Ve bizim çalışma,dinlenme ,beslenme, eğlenme, eğitim,.........her şeyimizi etkilemekte.

İçim çok dolu, yazdım yazdım sildim.
Özet geçiyorum, doların gidişatı bence ülkenin iflasa sürüklendiğini, artık dibi görmeyi beklediğimizi gösteriyor.

İçim çok dolu, yazdım yazdım sildim.
Londra'daki dolar baronları ,dış minnaklar, tapınak şövalyeleri falan varken içinizin dolması ne bileyim , çok da mantıklı değil gibi kusura bakmayın.:snzdglsn::ssrtcbya::DAdamlar soğanı bile yükseltirken doları mı yükseltemeyecekler.
DgN2_P9X4AAtxXf.jpg

Londra'daki dolar baronları ,dış minnaklar, tapınak şövalyeleri falan varken içinizin dolması ne bileyim , çok da mantıklı değil gibi kusura bakmayın.:snzdglsn::ssrtcbya::DAdamlar soğanı bile yükseltirken doları mı yükseltemeyecekler.
225727 dosyayı görüntüle

Hocam çoğu kişi kabul ediyor böyle oluşumları . Siyasî, mali, yada dini amaçları olan bir sürü oluşum var da..... asıl sorun bize kastı olan çoğu mihraklarla ( alfabedeki tüm harflerle kombinasyon yapın 2 ve 3 harflilerini seçin , eksiği çıkar fazlası cikmaz) bizzat ortaklık yapıp da gelip millete şikayet edenler..........

sonunu bağlayamadım, anlayın artık . Başımız derde girmesin.

Eyyy Amariga sen kimsin! ee şey al sana beleş tıbbi malzeme gönderdim, bir de senden yolcu uçaa satın alcamm...
Eyyy Merkelll sen gimsing! Eee şey senlen de şu para yardımı gonusu var ya, eheheh...
Eyyy Dingilteree sen kimsin kii! Dolarımı sen yükseltiyorsun! Görürsün gününü.... Ee sen de al şu tıbbii yardımlarımı. Beleş lan valla. Al olm laa aaaallll.

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Dingiltere yardımları geri gönderiyor hocam, kendi insanından önce başka ülkelere yardıma koşarsan böyle rezil ederler adamı,

Eyyy Amariga sen kimsin! ee şey al sana beleş tıbbi malzeme gönderdim, bir de senden yolcu uçaa satın alcamm...
Eyyy Merkelll sen gimsing! Eee şey senlen de şu para yardımı gonusu var ya, eheheh...
Eyyy Dingilteree sen kimsin kii! Dolarımı sen yükseltiyorsun! Görürsün gününü.... Ee sen de al şu tıbbii yardımlarımı. Beleş lan valla. Al olm laa aaaallll.
WhatsApp Image 2020-05-07 at 13.38.08.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: notforheaven
Detayları henüz açıklanmayan (link) geldi. Demir-çelik ürünleri de dahilmiş.

Dolar düşecek, alım gücü de düşecek. Tıpkı 2002'deki asgari ücreti şu kadar yüzde artırdıklarını söyleyip ondan daha hızlı artan giderleri söyleme gereği duymadıkları gibi.

Güniz Sokak'a bağlanıyoruz: "Yok içmeye bir şişe bile ayran/Nene gerek senin taht-ı revan."

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Ronin45
Geri