@bianchi10
geçmişe bakarak osmanlının düştüğü çukura asla düşmemek akıl ve bilime önem verilmesi eğitimli insanlarını var etmek doğru dürüst eğitim politikaları ,üretime yönelik eğitim anlayışının var olması ,akıl ve bilime sırtını dönmeden bu dünyadaki sanal teknoloji ile yazılım teknolojisi ile rekabet edebilme gücü,bunlar acilen gereken politikalarda daha çoooook işler var yapılacak ,ne diyor başkan ,bu da geçer yahu,,delipte geçermi göreceğiz ,,,,
onların silahı varsa bizimde allahımız var demekle iş olmaz ,allah ne diyor
akıl senden takdir benden
yok yok emin ol o kadar basit
tamam ülke anında batmaz ama arjantin'i kıskandıracak felakete düşürür. çünkü ülkede vergi vermesi gereken dev şirketlerin vergilerinin hepsi sıfırlanıyor ve ülkede vergi rekortmeni kişiler ülkede arabaya binip sigara ve içki içenler.
hahahahahah traji komedi,,,,

geçmişe bakarak osmanlının düştüğü çukura asla düşmemek akıl ve bilime önem verilmesi eğitimli insanlarını var etmek doğru dürüst eğitim politikaları ,üretime yönelik eğitim anlayışının var olması ,akıl ve bilime sırtını dönmeden bu dünyadaki sanal teknoloji ile yazılım teknolojisi ile rekabet edebilme gücü,bunlar acilen gereken politikalarda daha çoooook işler var yapılacak ,ne diyor başkan ,bu da geçer yahu,,delipte geçermi göreceğiz ,,,,
onların silahı varsa bizimde allahımız var demekle iş olmaz ,allah ne diyor
akıl senden takdir benden
yok yok emin ol o kadar basit
hahahahahah traji komedi,,,,