Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Bu Halkbanktaki dolar olayı da birilerine kazandırmak için yapılmış bir durumdur. Millet 30-50 dolar alabilirken parası çok olanlar binlerce dolar almıştır.

Islem yapanlar belli degil mi. Yanlis hesap bagdattan doner. Duzgu kur la tekrar hesap yapilamaz mi?@Ahmet Bilge Kaan AKIN

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola

halk bank'tan gelen ayakkabı kutularındaki dolarlara çok işlem yapıldı ya buna yapılmasa da olur. sonra adamlara paralarını faiziyle geri vermeye uğraşıyor devlet. :koptum:

@Motorola

Yurtdışı alım/satımlarını ne yapacaksın..... Hamuduyla götürüldü, geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@bianchi10

Aynen zamanında milletin evinde ayakkabı kutuları ile dolar, euro kaynıyordu. Hatta o zaman Reza-Rıza Zarrab'da aralarındaydı adamlara, kişilere paraları faizi ile iade edilmişti. Sonra Reza gitti Amerikaya önce tutuklandı, sonra tanık korumaya alıntı sıyrıldı gitti.

Bir umut evdeki ayakkabı kutuma baktım acaba dolar var mı diyerek? Sadece çocukluğumdan kalma oyuncak arabalarım çıktı. :)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Ustadim bilmedigimden soruyorum piyasa kapandiktan sonra. Dusuk kur ile alinan dolar hala banka nezdindeki bir hesapta degil mi? Bu usd ler aninda dis hesaplara mi gidiyor?@ÇerkesOnur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola İnternette çatır çatır banka dekontları dolaşıyor. Vallahi alan almış, yüklü miktarda alan da söylemez paylaşmaz zaten..

(link)

İnternet bankacılığında alınca anında geçer hesaba, 24 saat alım/satım yapabilirsin. Akşam millet 20 dakikalığına 3.7'li rakamı görünce almışlar sanırım..

Tabi ki mesele, asıl büyük vurgunu kim yaptı...
(Dostum demişim özür dilerim, yaşınızı görmemiştim..)

• Beğen
Tepkiler: Motorola ve MakRo
(link)
"Hatalı kur seviyelerinden kısıtlı sayıda işlem yapıldığı açıklandı. Müşterilerin ve bankanın zararına hiçbir şekilde sebebiyet verilmediği vurgulandı."

Sınırlı sayıda işlem yapıldı diyor amaaaa "iptal edilmedi" demiyor.
sınırlı dedikleri ne kadar "sınırlı" acaba.

halk bank'ın 3,5 liradan dolar satması: YENİ TÜRKİYE'DE SIRADAN BİR GÜN
DmAW5TWWsAAtRXw.jpg

Birisi kriz yok mu demişti geçen 15 tane Tv'de aynı anda canlı yayında ???????Screenshot_2.png

Bu da geçer yahu...
Screenshot_2018-09-01.png

@bianchi10

Halkbank genel müdürünün evinde, ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar bulunduğunda, o günkü siyasi iktidar olaya şöyle bir açıklama getirmişti:

"Bulunan para, Balkanlarda yapılacak imam hatip okulu için toplanan bağış paralarıdır."

Lakin şu soruya yanıt vermeye gerek duymadılar, yahut verecekleri yanıt suçun ikrarı olacağından kulaklarının üzerine yattılar:

"Türkiye'nin en büyük 2. kamu bankasının genel müdürü olan, kayıt dışı sermaye hareketleri ve kara para gibi konularda en fazla hassasiyet göstermesi gereken bir şahıs, neden evinde 4.5 milyon dolar kayıt dışı para saklar?"

O gün bu sorulara gerekli cevaplar verilebilseydi, sorumluları ödüllendirmek yerine onlara ceza verilebilseydi, bugün bu gibi konular gündemimize hiç gelmemiş olurdu.

Herşeyin pataküte özelleştirildiği ortamda devlete ait bankalar neden özelleşmez düşündünüz mü hiç?

Halk Bank olayıyla Türkiye tarihinin en büyük soygunlarından birini göz göre göre yaptılar.

@bianchi10
Bunu fethullahcılar için demiştir..

@ÇerkesOnur
Ben birgün saymıştım..Tam 18 kanalda canlı yayın vardı..
@Mehmet Altuğ
Özelden mesaj atıyorum size..:)

Geri