Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
@Cömert
Yok hocam. Ulemaya sordum. Zinhar israfa girer dediler. Zebaniler sizi 45 lik sele borusu ile kovalar dediler.

@Mehmet Metin Levent
Geçen günde Bursanın Mudanya ilçesinde yangın çıktı, ne hikmetse bu yangınlar hep denize bakan değerli arazilerin bulunduğu ormanlık alanlarda çıkıyor. Yanlış hatırlamıyor isem karadenizdede geçtiğimiz zamanlarda orman yangını olmuştu ve yeniden ağaçlandırmak yerine bina yapılıyordu ve bunların araplara ait olduğu söyleniyordu. Bir haberci görüntülemişti ama belli mesafeden sonra adamı yaklaştırmamışlardı çekim için. Sizinde söylentisini duyduğunuz yer aynı yer olabilir.

@Bigpatron

Maalesef bu yıllardır tekrarlanan bir durum halini aldı en güzel sahil yakınlarındaki ormanda makilik alanda bir yangın olur. Ağaçlandırma adına söz verirler 4-5 yıl sonra aça yerine betonlar yükselir. Bir dönem Katarlısı alır bir dönem başkası alır devam edip gidiyor.
Bir kaç örnek : (link)

@Mehmet Metin Levent :D Aynen dikilenlerden pek haberim olmadı. Elbet dikilmiştir ama birde şöyle bir şeye tanık oldum. Marmaris turumuzda yolda belli başlı kişiler adına hatıra ormanı vardı. Ama ne hikmetse ağaçları dikmeyi unutmuşlar hatta öyle ki oralarda tarımcılık bile vardı.

Dosyalar

• Hani-yesillendirilecekti-Bodrum-da-yanan-yerler-otel-oldu-193263.jpg
    Hani-yesillendirilecekti-Bodrum-da-yanan-yerler-otel-oldu-193263.jpg
    54,7 KB · Okunma: 31
@MakRo
hocam kaç milyar ağaç dikildi haberiniz yok tabii.

bu meret yükselirken ardından koşunca yetişemiyorken neden böyle usul usul düşüyor? yükselirken dolar almaya koşturan yiğidolar, muhtemelen satarken ya yükselirse diye ürkek mi davranıyorlar acaba?

Amerikaya karşı şahşi yaptırımlarıma başlamış bulunmaktayım arkadaşlar.

Bugün bir turist ingilizce bilip bilmediğimi sordu. Bilmiyorum dedim. Halbuki biliyordum. Nı haa ha haa sürünsün köpekkkk

Ayrıca Büyük siyu reisi oturan boğa denen şahsiyeti , bundan sonra "Havalı okşan" diye anma kararı aldım. Amerikan kültürünü teeeee yerliler zamanından başlayarak , asimile edeceğim.

j6rypm.jpg

Not : Eylemlerim devam etcek.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
reuters'e de inanmayın. tek güvenilir kaynak... a şey... kem küm.. neyse şimdi hatırlayamadım.

@mertgulkokan
ikinci el apple ürünü satmaya çalışan uyanıklar da biliyor, o ürünlerin parası çoktaaan ameriganın cebine girdi, yeni arge pirocelerine yattı. bilmediğimiz ne ürünler gelişti. o alınan cihazların bizde alınan vergileri, günekana beton çiçekler olup açtılar.

"iki gat çamaşırımız vardı evladım, birini yıkar öbürünü keyerdik. hiç bişeyimiz yoktu belki emme mutluyduk. şimdi insanların herşeyi var emme mutsuzlar." bunlar bana anneannemin söyledikleri. indirimde ayakkabı almaya giden kız arkadaşım, ucuz diye tanesi 75 liradan 5 çift babıç alıyor. 3 tanesi, yılda belki birer kez 3 er saat giyilir. tam bitti şükür derken, aldığı ayakkaplardan ikisine uygun çanta bakıyor. çantalara da, 300 lira iliştiriyor. alışveriş güya indirim alışverişi, sezon fiyatına geliyor. evet, hanım kızımız made in turkey, evet boy 1.55.

Amerika'da okuyanlar diplomalarını yaksınlar da görelim:D
''Yerliiii'' diye bağıranların çocukları nerede okuduydu:D

Geri