Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Sabaha allah kerim...

Scudo
Bu arada hem enerji hem de ekonomi konusunda; 80 milyonluk ülke içerisinde en yetkin insanın, başkanın damadı olması bence büyük bir şans kıymetini bilelim. Mükemmel bir damat seçimi :D

Şaşıranlara şaşırıyorum bende arkadaş daha haziran öncesi belliydi bunun böyle olacağı şimdi düşünün bakalım ne olacak diye atalarımız ne demiş hazıra dağ dayanmaz öğrenmeden çalışmadan üretmeden buraya kadarmış demek ki...

@Ahmet TOPAL
belkide o kizin oyuda yuzde 50 nin icindeydi guzel kiz diye diger tarafta oldugunu dusundun dimi ah onyargilar

@Obsrn

@Obsrn ben Turkiye'de yaşayıp maaşını döviz olarak alanlar olduğunu düşünüyorum. Düşünsenize her geçen saniye maaşınızın turk parası olarak alım gücü artıyor. Yaşa reiss aynen devam et uzun adaamm!! Posta koy dik dur egilmee... peder hose'yi salmayınnn!!

Erdoğan'ın NY Times gazetesinde yayınlanan makalesi:

(link)

Yazının sonuç paragrafının Türkçe çevirisi şöyle:

"Kötülüğün dünyanın her yerinde pusuya yattığı bir dönemde, uzun zamandır müttefikimiz olan ABD'nin Türkiye'ye karşı attığı tek taraflı adımlar sadece ABD'nin çıkarlarına ve güvenliğine zarar verir. Çok geç olmadan, Washington ilişkilerimizin asimetrik olabileceği yanlış düşüncesini bir kenara bırakmalı ve Türkiye'nin alternatiflere sahip olduğunu kabul etmelidir. Bu tek taraflılık ve saygısızlık trendini tersine çeviremezlerse yeni dost ve müttefikler aramaya başlayacağız."

Görünüşe göre ABD ile inatlaşma devam edecek ve doların yönü önümüzdeki günlerde de yukarı doğru olacak büyük ihtimalle. Kendinizi buna hazırlayın.

kur.png

Bilgiler Foreks.com'dan alınmıştır.

Bu iş, resmi para birimini USD'ye çevirmeye kadar gidecek korkarım...:)

''Yok kardeş ben seninle aynı gemide değilim. Ben senelerdir bu gemi batacak böyle olmaz diyenim,sen ise gemi su aldığında kardeşiz diyen.''

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Ben resmi kurumlar ile iş yapan bir Müteahit firmanın teknik ofis sorumlusuyum. Artık işim şantiyeleri ve hesapları kontrol etmek değil yapılan işlerin parasını almak için çabalamak ve ALAMAMAk oldu :( İnanın devlet kasaları sıfırı tüketmiş 2017 de biten işlerin bile ödeneği yok ve olacak gibi de gözükmüyor. kendi içlerinden almış olduğum haberlere bakılırsa maliye personel maaşlarından kalan nakitleri bile 3-5 dk da geri çekiyor :( bu zamana kadar devlet malları satılarak geçildi artık oda kalmadığına göre bakalım neler olacak ......

Geri