Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Bu yoğun ve stresli geçen günün ardından, biraz da güzel haberler verelim. Türkiye'de iyi şeyler de oluyor.

(link)

"Mezuniyet töreninde açtıkları “Tayyipler Alemi” karikatürü pankartı nedeniyle tutuklanan ODTÜ’lü dört öğrenci tahliye edildi."

43 yaşındayım. 44 e merdimanı dayanıp 4-5 basamak kaldı. Bu sürede ilkkez 1 litre benzin bir doların altında. Tarihe tanıklık ediyorum şu an. Gözlerimde mutluluk göz yaşları. Yarın telli babaya gidip 3 göbek atıcam. Ankarada telli baba nerde bilen varsa bana konumunu atsın. Pliiz

Şimdi aldığım bir dedikoduya göre papaz çarşamba günü yolcu.

O değil de şu maliye bakanının yaptığı sunumu bizim şirkette yapsam hemen işten atarlar, tazminat bile vermezler.

Ayaklar baş...

Ondan sonra da @Serkan Mıstınoğlu 'na giydirir millet; "sürekli konu kapatıyor, banlıyor, ceza veriyor!" vs. diye. Şu konu başlığında Milattan önceden başlayıp günümüz damatlarına kadar her türlü eleştiri var, bak adam karışıyor mu kimselere, hatta kendisi bile gaz veriyor arada, dolar çok bozdu bizleri çoookk!

@Mehmet Metin LeventSandık demokrasisi değil o, demokrasi sandık. Ama galiba yanılmışız ;)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Yahu ekonomi zaten çökecekti,trump bir kıyak çekip papaz muhabbetine girdi.içerdeki dıj güçlerin niyetlerini okuyanlar hemen olayı kabul etti.iş bu kadar basit.ha demeyi unutmadan ;papazın meselesini çözemeyenler ,lozanı beğenmiyorya işte bana orda bir gülme geliyor ,sormayın gitsin.

sabah pompa aldım 65 tlye iç lastikleri sordum 12 tl dedi yanıma fazla para almadım akşam alırım dedim akşam iş çıkışı gittim tanesi 15 tl dedi bastım küfürü çıktım bimden kek aldım onu yiyiyorum.

Ekonomi bakanımız Damat Berat beyin sunumu, bana fena halde İzmir'deki nurcu gençlerin "Hayal Hanem, Çay House" gibi zorlama isimlerle kurdukları Youtube kanallarında yayınladıkları dini sohbetleri hatırlattı. Yüzdeki o pis, alaycı sırıtış, gereksiz vurgu ve tonlamalar, samimi bir hava yaratmak için izleyicilere laf atmalar (öyle değil mi Güler hanım, kih kih kih), el-kol ile vücut dilinin aşırı mübalağalı kullanılması, sadece laf kalabalığı yapıp elle tutulur hiçbir şey söylememiş olmak.

En nihayetinde Berat Albayrak da Fetullahçıların okullarında yetişmiş, Said Nursi'nin tedrisatından geçmiş bir insan. Bundan daha fazlası beklemek kendisine haksızlık etmek olur herhalde.

"Adım Hıdır, ettiğim budur" demiş eskiler :)

Geri