Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Serkan Mıstınoğlu
Ben sana güveniyorum arkadaşlarına güvenmiyorum zaten :D

Scudo
Biraz sonra cumadan çıkanlar kahrolsun amerika diye slogan atıp doları düşürecekler

• Beğen
Tepkiler: MakRo
"Bakan bugun iyi şeyler ortaya koymalı koymazsa 6.255 anında gelir 6.42 sonra 7 sırasıyla hepisi yanar bir gun bile piyasa beklemez artık merkez bankası ne yapacaksa yapsın asla bir gun beklemz bu piyasa insanalr tedirgin bugun zaten sabah bankalrın yaptığı kesinlikle usule aykırıydı.. bloke etmiş oldu parayı banka vatandaşa satma hakkı vermedi"

• Beğen
Tepkiler: Rocketman ve MakRo

Ne rahipmiş arkadaş..

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
@SEL PER
2015 te bir açıklaması vardı:
"2018 de dolar 1.95 tl olacak..!" diye. Hala gülerim aklıma geldikçe ne mantıkla yaptı bu hesabı diye.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve SEL PER
ne de salak rahipmiş, yakalanmış. hala yakalanamayan kripto 3 bin ordu mensubu var diyolla. yakalanmayan yakalanmıyo işte.

Bu rahip kesin Prison Break'teki (şirket)company'nin adamı hatta öyle bir bölüm vardı. T Bag ev halkını rehin almış kapıya bir kilise mensubu gelip açıklama yapıyor, bizim psikopat şüphelenip içeri alıp bağlıyordu bunu sonra İncil'den bölümler okuyunca serbest bırakıp asrın hatasını yaptığını anlıyordu ama iş işten geçiyordu. İşte orada rahip bu rahip o bölümü bulursam buradan atarım hangi sezonda kaçıncı dakikada olduğunu. YAni bir rahip ile olay bu kadar büyüyorsa konsolos falan tutuklansa çift hanelerden 3'lülere doğru gideceğiz her halde.

• Beğen
Tepkiler: irfananar
@MakRo papaz kaçtı. kime?

ekşisözlükte muhalefetin ölü taklidi yapması diye başlık açmışlar. hakkaten, bizim muhalefet bakanlığı sanırım bayram tatiline erken çıktı.

Birkaç gün önceki gibi bakıp bakıp almadım zamanında diyorum :D 7 olsun gene öyle olacak. Alırım benim bu şansıma düşer o eldeki iki gıdım paradan da olurum

• Beğen
Tepkiler: MakRo
y
@Murat B. helal olsun sakla samanı diyon yani:)

Cumhurbaşkanımızın bayburt açıklaması her kelimede dolara 1 kuruş ilave ediyor.

Bizimki Bayburt'ta konuşuyor 7'yi görebiliriz.

Altın dolar bozdurun diyor, dolar daha da yükseliyor :) Anlık 6.01
Edit: saniyeler içinde 6.03
Edit 6.05
6.06
6.07 20 saniyede 1 yükseliyor
6.08
6.11 oh oh
6.15

rcp.png

1-2 gün? :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: irfananar ve MakRo