Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Herkes elindeki dolari bozdursun. Milli direnisimizle dünyaya gününü gösterelim. Simdi doviz bürosuna gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
yaztık.png

Dolar bu şekilde düşürülemeyecke malesef arkadaşlar. 6.13 anlık

Edit 6.16
6.19
6.24

• Beğen
Tepkiler: irfananar
Altın bozdurun demek ne demek... Altın ile doları aynı kefede gören zihniyet ülke yönetiyor :snzdglsn: Resmen dalga geçiyorlar... Birde tutturmuşlar faiz lobisi diye bir fantastik olgu sarılıp duruyorlar... Hala ekonomiden, mantıktan uzak boş laflar... 8i de görürüz rahat olun :snzdglsn:

Ne yapılmaya çalışıldığını anlamak mümkün değil. Gittikçe de anlaşılmaz oluyor.

1-Halkın elindeki doların bozulması ile kuru etkileyemezsin bunu iktidarda biliyordur?!?
2-Halk tankın altına yatabilir ama dolarını bozdurmaya gelince bi düşünür?!?
3-Cari açık nedeniyle dövizin artacağı zaten bilinen bir konuydu Rahip Bronson nerden çıktı, rahip üzerinden neden kavga ediliyor?!???

Sanki sahne arkasında dönenler farklı gibi . Amerikanın önünde kongre ara seçimleri var ve Trump için hayati önemde. Hakimiyet kazanmak için "dini bütün" seçmen kitlesine hitap etmek zorunda. Türkiyede ise yıllarca ekonomiyi düzgün idare edemedik onun için çakıldık demek yerine ABD bize ambargo uyguluyor söylemi daha kolaycı.
Zamanında yediğin hurmalar günü gelir seni tırmalar

dünyada 87 trilyon dolar, paradan para kazanmak isteyen serseri para bizim ülkeye neden uğramıyor acaba?

mitinge basladiginda 5,92 lerdeydi simdi 6,23..
kim daha cok seviyor milletini..
Bazen susmak gerekir ,bazen yetkiyi ehline birakmak gerekir..Bazen hatayi kabullenmek gerekir...

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

an itibarıyla yine aynı tas aynı hamam yol ve hastane yaptık diyor :D 15 senedir aynı mantık. ülkede hastaneler bedavaya suriyeli bakmaya yarıyor.

Gün sonunda piyasalar kapanırken 6.40 bandını görürsek şaşırmam artık.

Neydi o güzide şarkımız,
- Beraber yürüdük biz bu yollarda,
- Ben sarayın yollarında,sen borc batagında,
- Beraber ıslandık yagan yagmurda,
- Bana hersey sizi hatırlatıyor,

Geri