@irfananar
Admin ''şey yapmayın'' dedi,yeter bu kadar..Zaten benim bu tarz konularda birisiyle anlaşma ihtimalim çok düşükops:
Sene 2018..Burası Türkiye cumhuriyeti..Bu zamanda,kalkıp 100 sene önce ortadan kalkmış bir imparatorluğu tartışmanın bir anlamı yok..Ben bu tarz tartışmaların ''beyhude'' olduğunu düşünüyorum..
2000 yılı öncesini tartışmak bence saçma..Çünkü inanılmaz bir teknolojik değişim,inanılmaz bir süreç/sıçrama yaşandı..Bugün insanlar ya Atatürk'ü tartışıyorlar,ya osmanlıyı,ya 80 darbesini,ya geçmişte yaşanan ekonomik sıkıntıları filan..Hepsi saçmalık..Çünkü çok farklı bir Dünya'dayız,çok farklı bir Türkiye'deyiz..
Osmanlı konusunda da şöyle diyeyim..Hititler sonrası frigler geldi değil mi?Şimdi Hititler ve frigler aynı şey mi?Ya da Roma ve Osmanlı aynı şey mi?Türkiye ve Osmanlı'da aynı şey değil..Osmanlı'daki bazı gelişmeleri baz alıp,bunu Türkiye'deki bir konuya kurgularsanız eğer;bu tıpkı Roma'daki(Bizans) bazı gelişmeleri baz alıp,Osmanlı'yı değerlendirmeye benzer..Bunu sanat tarihi gibi şeyler ve teoloji konularında yapabilirsiniz belki ama söz konusu insan olunca yapamazsınız..Çünkü farklı toplumlara ait,farklı insanlar bunlar..
@brstrmn
Benim aslında takıldığım nokta çalışarak kazanilamayan parayı 2 haftada bir anda döviz ile ya da altın ile kazanmamız. Emek ve alın teri para yapmıyor artık.
lütfen izleyin.
siyonizmi bilmeden dünyada olup biteni anlamız mümkün değil.
amerikan dolarını basan rockfeller ve roshcild ailelerinin kim olduğunu bilmek zorundayız.
isteseler doları 10 tl de yaparlar.
ama 90 yıllık sömürü devam etsin deseydik emin olun ne gezi olurdu ne 15 temmuz,dolar 1.5 tl olarak devam ederdi.
Ya tam bağımsız olacağız yada dünyanın bir çok ülkesi gibi siyonistlere boyun eymeye devam edeceğiz.