Scudo Sports

Dolar 8 Plus

zabaaanan yediğim simidin susamın yurtdışında almıyo olsak, varsın dolar 100 lira olsun. işte o simidin susamı yok mu? çok sıkıntılı.

ülkemde üretilen misss gibi mercimeği yurtdışına satıp, yurt dışından gdo lu mercimek almasak.

Scudo
@mertgulkokan
belki, amerikan ekonomisi şahlanacak demek istemişlerdir. hemen yüklenmeyin.

(link)

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan piyasayı rahatlatan mesaj geldi. İş dünyası temsilcilerini kabul eden Erdoğan’ın, ekonomideki son gelişmelerle ilgili olarak, “Makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak. Hiç korkmayın, hepsi geçecek” mesajı verdiği öğrenildi."

İşte merakla beklenen açıklama. Bunun üzerine söylenecek bir söz kalmamıştır, dağılabiliriz.

@Mehmet Altuğ

Güneşin dünyayı yutması için 2 milyar yıl gibi "Makul" bir süre hesaplamıştı bilim insanları..

Ekonomistler bu geçiş için "Makul" süreyi ne kadar hesaplıyor acebağısı?

Millet lunaparkina hoşgeldiniz. Aynalardan sonra , roller coaster en son korku tüneli. Çarpışan arabaları da unutmayın.
Not : Finlandiyadaki çarpışan arabalardan değil.
Dip not : Finlandiyadaki çarpışan arabalar ile ilgili video izledim. Atlı karınca gibi. Kimse kimseye çarpmıyor. Acaip sınır bozucu.

roller coaster.jpg

Beyler bu saatten sonra bu spor bitmiştir, ben çocukken iç lastik alamazdık, bisiklet zaten alamazdık, mahallede bir çocuk bisiklete binerdi biz arkasından koşardık. Yurtdışından gelen sıcak paralara iyi alıştık. Bisiklet beğenmez olduk 3 er 4 er tane aldık. Ama bu seviyelerden sonra bu iş bitmiştir. 80-90 lı yıllara geri dönüyoruz.

Olacaklar, kaliteli kadro ve bisiklet kimse getirmez bu saatten sonra, decathlonun 100 serilerinden devam. tourneye devam claris'e devam. Birçok bisikletçi ve tedarikçi kapanacaktır. Geçen isim vermeyeyim ankaranın en büyük bisikletçilerinden birine gittim, adamın morali zaten sıfır, 3 aydır oturuyoruz diyor. Normalde kimse ilgilenmez yarım saat beklersin, tüm bisikletleri indirdiler boyu bana uygun mu baktık, vites ruble oranlarına kadar bilgi aldım. Neyse ki 2. el çok temiz bir makina buldum da artık ona gözüm gibi bakacağım.

Hepimize kolay gelsin...

@emrahozkan ilkokulu muğlada okudum. 1981 de birinci sınıftım. 2. sınıfta yarıyıl tatilinde babam, eğer karnem hep pekiyi olursa bana bisiklet alacağını söyledi. o zaman muğlada bisikleti ismail ercan diye beyaz eşya satan bir mağaza satardı. kendisi o yıllarda muğla vergi rekortmeni idi. giderdiniz, eşyanızı alır senet imzalar taksit taksit öderdiniz. yarıyıl tatilinde taksit ödemeye gittiğimizde masmavi bir pinokyo beğendim. yaz tatiline kesin benimdi. okullar kapanana kadar nerdeyse hergün gidip gidip izledim. okullar kapandı almaya gitti. anammm satılmış. kırmızısını almak istemeye istemeye kırmızısını almıştık. kıymetli idi birşeyler zamanında.

v.5.44 release 02

@Mehmet Metin Levent

Ayni şeyleri yaşamışız aynı dönemlerde, valla duygulandım. Ben de 1983 te 1.sınıftaydım :) 16 jant sarı bir bisikletim vardı, dayım vermişti, biraz küçük geliyordu ama kimin umurunda, kontra freni vardı ki büyük lüks.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Yeni bisiklet topluyorum, parçaların siparişini verdim, şimdi gözüm kurda vergileri ödediğim zamanın kurundan değil gümrük vergisinin hesaplandığı andaki kurdan hesaplayacaklar. Her dakika vergi TL cinsinden artıyor. Siparişi verdiğim de dolar 4.80 idi...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Vay be , geçen ay Banggood dan aldığım Antusi A6 yı 80Tl den almıştım şimdi fiyata bak tam 112TL , inanılmaz. Aldığımız yanımıza kar kaldı.

(link)

@irfananar
Yanlış yapıyorsunuz..Osmanlı'dan bahsediyorsunuz..Biz Osmanlı imparatorluğu değiliz..Biz farklı bir toplumuz,farklı bir ülke,farklı bir devlet..
Dağılmış,yok olmak üzere olan bir imparatorlukta askerden/savaştan/cihattan kaçma olaylarının yaşanması gayet doğal..Buradan yola çıkıp,bugünün Türkiye'sindeki bir parti çevresinde toplanmış milyonları analiz edemezsiniz..Argümanınız irrasyonel..!

Ben size şunu söyleyeyim..Bugün Türkiye'ye askeri operasyon yapmak isteyen bir ülkenin önemli bir toplantısındaki önemli bir kişiyim diyelim..Masadaki herkes operasyona yeşil ışık yaksa bile,ben bu operasyona karşı çıkarım..Derim ki bu toplantıdaki kişilere;''Bu insanların 15 temmuzda kendilerine yanlış yapan kendi askerlerine neler yaptıklarını gördük..Biz kendi askerimizi oraya yollarsak,bizim askerlere neler olacağını tahmin etmek güç değil..''

Geri