Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
@ahmet TOPAL10. Kural karşı koyamiyorsaniz

Yurdum bisikletcisini bir iç lastiğe muhtaç edenler utansın.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Strada
Biraz takip edilse çok zor şeyler değil . Yukarıda paylaştım , bankanın bir anlık dalgınlığına geldi . Dolar o anda hangi değerde ise(5.4050) o değerden verdik elimizdekileri. Şuan almak istesem 5.3450 den geri alıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Harika bir başlık haline geldi, heyecanla takip ediyorum. Katkı yapan tüm arkadaşlara teşekkürler :D;)

Bırakın artık şu işleri de üretim yapmayı,çocuğunuzu eğitmeyi,tasarruflu yaşamayı,sadece işinizi yapmayı düşününüz.
Ben 19 yaşındayım ,bilmem bu sözleri söylemek bana düşer mi,düşmez mi;umrumda da değil.
İnsanımız hiçbir şekilde işini yapmıyor.Herkes siyaset tartışması,idam isterizz lafları,dolar bu kadar oldu,gösteriş merakından başka bir aktivitesi yok.
Geçen bir inşaatın yanından geçerken işçiler çekiçleri,demirleri binayı yapmak yerine ;birbirlerine siyasetten çıkan tartışmadan dolayı birbirlerine sallıyolar.Sen fetöcüsünn,senn tayyipçisin,dış güçcüüü nidalarıyla

Biz burda bomboş yazmaya devam ettikçe 5.40 da olurr,540 da

Dolar 6 olur 7 olur 4 olur .en kotusu belirsizlik.belirsizlik en çokta borçluları yer bitirir.tir tir titretir.
Allah borçlulara yardım etsin.akıl fikirde versin borçlandırmasın.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Decatlonun 300 500 serileri gibi . Sonra...? Alttan birisi jaws müziği versin....

@cahar
Senin gibi burdaki her tip aslında forumlardaki her tartışmada olan tiplerden. Çözüm asla bulunmaz amaç tartışmaktır çayını kahveni al tadını çıkar kısaca :harika:

• Beğen
Tepkiler: makifir
@19tunahan93

Çok zorlu bir parkur şu eğimlere bak. Alpe D'huez halt etmiş yanında :D

5,33tl an itibariyle :D

Gecenin ilerleyen saatlerinde durumu stabillesen hasta gibi.
- Doktor nasıl?
- verdiğimiz ilaçlar etkisini gösterdi. Sabaha kadar korkulacak birşey yok. Siz de gidin biraz uyuyun.

• Beğen
Tepkiler: makifir ve JusTiMe
@Kovalski
Ama ben forumlardan bir şeyler öğrenmek için gelen tiplerdendim,en azından öyle hisseden
Sizin gibi tiplereyse tavsiyem,tartışmalarınız o işçiler gibi şiddetlendiğinde bisiklet kasklarınızı takmanız gerektiği
İyi tartışmalarr ...

Geri