Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Bizimkisi bir aşk hikayesi...

dollar.jpg

Bu hikayenin sonu mutlu mu, mutsuz mu bitecek bilmiyorum, herkes için hayırlısı...

Alıntı değildir :)

Scudo
İşin garibi Twitter'da TT Dolar'ı bir türlü yakalayamıyor.
TT: Dolar 5,28
Gerçek 5,40

Sabah 5,50 5,60 dan açılacak galiba...

MB dan etkili müdahale (temsili) (link)

Şimdi elin gavuru bir aylık maaşıyla benim ülkemde babalar gibi tatil yapacak ama benim ülkemin vatandaşı daha kendi doğal güzelliklerimizde bir tatil bile yapamayacak öyle mi?

Yemin ediyorum batırdılar benim ülkemi yahu, son 50-60 yıldır hiçbir devlet büyüğümüz hani nerde bizim 10-50-100 yıllık kalkınma planımız demedi mi?

1950-1960'larda yiyecek yemeği dahi olmayan japonya-güney kore ikilisi bile nerelere geldi biz daha iyi durumdayken kendimizi geliştiremedik bir türlü. Tabi kesinlikle ortadoğu bataklığının etkisi de büyük ama her ne olursa olsun böyle olmamalıydık.

(link)

Ben anlamadım kim geri vites attı?

:)

Anlayan varsa cevap yazsın :) :) :)

ABD geri vites attıysa biz neden onların ayağına gidiyoruz? ABD nin bizim ayagimiza gelmesi gerekmez mi? forumda atıp tutan a haber agizi ile konuşan arkadaşlar cevap verirse çok makbule geçer :) :) :)

@Ferhat Karaca
Tabi ki bizim hükümet...
Buna diplomaside ''g.tünü yiyim ayağı'' da deniyor. Adamlar bir yaptırım kararı ile ülkeni alaşağı edebiliyor, zaten yatırım ve güven ortamı Dünya'da en az olan ülke durumundayız..
İşte ekonomik güç ve şuan ki Dünya düzeninde Büyük Devlet olmak budur.
Artık verilecek tavizleri tahmin edemiyorum (S-400 alımı durdurulması ve İran ile ilişkilerin tamamen kesilmesi de buna dahil olabilir..)

Haberde her şey gayet açık, yaptırım kararı uygulanmaması için Türkiye heyet gönderecek, olumlu karar çıkması ve yaptırım uygulanmaması sağlanacak.

Bizim artık kendi kendine yetebilen bir Büyük Devlet statüsüne geçmemiz için ACİLEN üretim odaklı ekonomik programa geçmemiz ve ''höd zöd, eyyyyy...'' gibi havagazı söylemlerden uzak aklıbaşında Dünya ile uyum içinde bir Dış Politika izlememiz şart..

Ne yapsak dolar alsak mı ? 300 - 500 ? En azından paramız erimesin karından vazgeçtim.

@Serkan Mıstınoğlu sen de haklısın hocam , o da şahane bir yatırım :) ya da bidonlara mazot doldurup depoda saklıyayım zira o kısımda da fiyatlar uzun süre böyle kalmayacak gibi görünüyor :snzdglsn: . Neyse ki iki tekerimiz var alternatif arabayı park eder devam ederiz :islik:

İstanbul trafiği rahatlar mı, biraz daha rahat bisiklet sürebilir miyiz?

Alırsanız çok sıkı takip etmeniz gerek çünki çok kısa ve sert iniş çıkışlar olacağa benziyor.
@TatanQa_tr

Alırsanız zarar etmemek için çok sıkı takip etmeniz gerekecek. Kısa süreler içinde sert iniş-çıkışlar yaşayacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Dış güçler ülkeye ping atıyor fakat öyle bir lag var ki yanıt ulaşasıya dış mihraklar ülkenin bug ını bulup doları yükseltiyo. Kesin bilgi patch yazıp resetliyoruz sunucuları bakalım kilitlencek mi yoksa kendine mi gelecek :)

v5,42 az bu arada. Daha çok çalışıp v8 yapmamız lazım ki kendine gelsin ülke.

Dolar,bizim gibi ülkeleri her zaman çok sevmiştir.Demokratik ,hukuk devleti ilkelerinin büküldüğü ülkelerde ekonominin kırılgan olmamasını hiç kimse beklememeli. Doların başına buyruk seyrini ''kimse tekbaşına engelleyemez''.Ben ekonomistim(!) demekle olmuyor.Bunun için sadece günlük ekonomik müdahaleler asla yeterli gelemez.Başta iklimin değiştirilmesi gereklidir.Malesef ''winter is coming''.

Seçimlerden önce forumda muhaliflere 24 Haziran gecesi ben buradayım bakalım sen nerelere saklanmış olacaksın falan gibisinden saldıran arkadaşlar vardı. Bir de bu başlığın ilk sayfalarında her şeye dıj güçler vb. diyenler. Ya da her başlıkta vatan-millet-sakarya-dinimiz-amin ile ukalalık yapanlar. Nedense bir süredir ortalarda yoklar.

Sabırsızlıkla bekliyorum; küresel konjonktür gereği dolarda hasbelkader biraz düşüş olursa kalıbımı basarım buraya gelip "bakın, hükümetimiz müdahale etti, dıj güçleri rezil rüsva ettik, sizin gibi vatan hainlerini mahfettik" falan diye yazacaklar.

Geri